Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Rodeo Tvrdo" data-source="post: 142698" data-attributes="member: 1116"><p>Ни самата ти незнаш што е поентата. Во текстот пишиваш едно, во коментари објаснуваш сосема друго.</p><p></p><p></p><p></p><p>Како тоа сите ние што не можеме да ја сфатиме поентата на колумната што ни ти самата не можеш да си ја сфатиш сме <span style="color: #ff0000"><span style="font-size: 18px">тупи</span></span>, а ти паметна. Знаеш, провинцијалско однесување е и она кога некој мисли за себе дека е најпаметен, и ги нарекува другите тупи, глупави и сл. Како и да е, кога веќе си решила да пишуваш колумна, и да ја објавиш на јавен форум, очекувај и негативни коментати (сите беа негативни, али нема веза). Не се оправдувај што била поентата, ти убаво ја објасни во текстот, и сите ние што ја прочитавне ја сфатиме скоро исто. Нареден пат внимавај што пишуваш, зашо онака навредуваш повеќе групи на луѓе. И, немој да мислиш дека си најпаметна, затоа што од паметниот секогаш има попаметен.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rodeo Tvrdo, post: 142698, member: 1116"] Ни самата ти незнаш што е поентата. Во текстот пишиваш едно, во коментари објаснуваш сосема друго. Како тоа сите ние што не можеме да ја сфатиме поентата на колумната што ни ти самата не можеш да си ја сфатиш сме [COLOR=#ff0000][SIZE=5]тупи[/SIZE][/COLOR], а ти паметна. Знаеш, провинцијалско однесување е и она кога некој мисли за себе дека е најпаметен, и ги нарекува другите тупи, глупави и сл. Како и да е, кога веќе си решила да пишуваш колумна, и да ја објавиш на јавен форум, очекувај и негативни коментати (сите беа негативни, али нема веза). Не се оправдувај што била поентата, ти убаво ја објасни во текстот, и сите ние што ја прочитавне ја сфатиме скоро исто. Нареден пат внимавај што пишуваш, зашо онака навредуваш повеќе групи на луѓе. И, немој да мислиш дека си најпаметна, затоа што од паметниот секогаш има попаметен. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
На врв
Bottom