Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 142653" data-attributes="member: 1790"><p>Добро чоек а сликањето пред кафемат? Не реков дека се изнаспав таму побогу. Но бар да стојам на нозе да можам кога шетам таму. Незнаеш кој глупи работи се случуваа. Не дека јас не пиев не се журкав и не лудував. Но боље да се испијанам пред моите отколку пред цел свет и само еднаш во мојот живот Италија. И да не видам ништо а нели сите прв пат одевме. Да пијам цела ноќ по пат во бус неконтролирано и после на пеесет степена да седам во автобус зошто неќам во рим да прошетам, мене..не ми е нешто посебно. Во право си и ти инаку, но ах иронијата....И три кафиња да ги дрндаш на секоја пауза е исто колку едно солидно направено, или еден ред бул побогу ако неможе да те крене кафефо и онака никогаш не пиеле беше муабетот. Сепак те разбирам можеби премногу остро и од поинаква перспектива пристапив на темава и онака лекцијашки звучев сепак и ти си во право донекаде, но јас мислам дека убаво е да имаш селф-контрол па затоа со многу YOLO фаци имам спротивни мислења.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 142653, member: 1790"] Добро чоек а сликањето пред кафемат? Не реков дека се изнаспав таму побогу. Но бар да стојам на нозе да можам кога шетам таму. Незнаеш кој глупи работи се случуваа. Не дека јас не пиев не се журкав и не лудував. Но боље да се испијанам пред моите отколку пред цел свет и само еднаш во мојот живот Италија. И да не видам ништо а нели сите прв пат одевме. Да пијам цела ноќ по пат во бус неконтролирано и после на пеесет степена да седам во автобус зошто неќам во рим да прошетам, мене..не ми е нешто посебно. Во право си и ти инаку, но ах иронијата....И три кафиња да ги дрндаш на секоја пауза е исто колку едно солидно направено, или еден ред бул побогу ако неможе да те крене кафефо и онака никогаш не пиеле беше муабетот. Сепак те разбирам можеби премногу остро и од поинаква перспектива пристапив на темава и онака лекцијашки звучев сепак и ти си во право донекаде, но јас мислам дека убаво е да имаш селф-контрол па затоа со многу YOLO фаци имам спротивни мислења. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
На врв
Bottom