Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 142651" data-attributes="member: 1790"><p>Знам што сакате да ми кажете. Перфектно, обожавам критики. Но зошто јас да го прифатам твоето хејтање, а ти моето не, или општо мојот став и мислење? Со самото тоа што се буни некој на секој втор пост незначи дека ке смени некого. Доволно е од еднаш некој да даде критика, и некој да размисли каде згрешил, ако е доволно паметен тоа, или ако воопшто му одговара. Од критики се еволвира - знам, ако немаше спротиставен став некој, ќе останевме во камено време. Многу мразам кога 34058409540895489758457943 луѓе ќе напишат едно исто и тоа се повторува бесконечно. Што, има натпревар за кој подобра негативна или позитивна критика ќе напише? Поштувам искреност, но не и збирање лике под коментар затоа што мнозинството така одлучило,па ај да напишам коментар само да сум поприфатен. Не свајќај се лично инаку, не зборам тука само за тебе, или за тебе воопшто туку општо. И нели и ти не ме познаваш? Капираш, секој има одбранбен систем. Темава ја пишав со полна рака иронија и сарказам. Така сакав. Пробав поблаго да ви објаснам да не ме доживувате како хејташ, зошто не сум таква, само сум премногу иронична.Знам дека е нормално да се пронајде некој во темава и да го здоболи премногу па да напаѓа. Некогаш боли вистината. Па нема да ни одговара премногу сарказам во текстот, и една реченица ќе ја тупиме, за да префрлиме некој хејт, и ќе ставаме -колумниста- во наводници, а јас не се ни прокламирам како еден. Не се расправав,нит сакам ниту имам намера, верувам во слога, ниту сакав да те навредам, извини ако образложувањето на тоа колку пати сум напишала едно исто од различна перспектива некакооооо те навреди.Извини длабоко. Не зборев за тебе конкретно туку општо, што приметив по сајтов. Немам намера да создавам никакви непријатели а камоли виртуелни. Се најдобро Аркантос, сепак сакам да си ми пријател, ако не се согласуваме на оваа тема, незначи дека нема да се согласиме на наредната нели?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 142651, member: 1790"] Знам што сакате да ми кажете. Перфектно, обожавам критики. Но зошто јас да го прифатам твоето хејтање, а ти моето не, или општо мојот став и мислење? Со самото тоа што се буни некој на секој втор пост незначи дека ке смени некого. Доволно е од еднаш некој да даде критика, и некој да размисли каде згрешил, ако е доволно паметен тоа, или ако воопшто му одговара. Од критики се еволвира - знам, ако немаше спротиставен став некој, ќе останевме во камено време. Многу мразам кога 34058409540895489758457943 луѓе ќе напишат едно исто и тоа се повторува бесконечно. Што, има натпревар за кој подобра негативна или позитивна критика ќе напише? Поштувам искреност, но не и збирање лике под коментар затоа што мнозинството така одлучило,па ај да напишам коментар само да сум поприфатен. Не свајќај се лично инаку, не зборам тука само за тебе, или за тебе воопшто туку општо. И нели и ти не ме познаваш? Капираш, секој има одбранбен систем. Темава ја пишав со полна рака иронија и сарказам. Така сакав. Пробав поблаго да ви објаснам да не ме доживувате како хејташ, зошто не сум таква, само сум премногу иронична.Знам дека е нормално да се пронајде некој во темава и да го здоболи премногу па да напаѓа. Некогаш боли вистината. Па нема да ни одговара премногу сарказам во текстот, и една реченица ќе ја тупиме, за да префрлиме некој хејт, и ќе ставаме -колумниста- во наводници, а јас не се ни прокламирам како еден. Не се расправав,нит сакам ниту имам намера, верувам во слога, ниту сакав да те навредам, извини ако образложувањето на тоа колку пати сум напишала едно исто од различна перспектива некакооооо те навреди.Извини длабоко. Не зборев за тебе конкретно туку општо, што приметив по сајтов. Немам намера да создавам никакви непријатели а камоли виртуелни. Се најдобро Аркантос, сепак сакам да си ми пријател, ако не се согласуваме на оваа тема, незначи дека нема да се согласиме на наредната нели? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
На врв
Bottom