Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 142617" data-attributes="member: 1790"><p>Поентата не беше да се извеличам јас, далеку од тоа, има уште милион како мене на кои им беа многу работи скратени, само за дваесет души. Нека правеа што сакаат, ама и ние да го уживавме делот што ние го сакаме. А не наместо два часа уживање ние да добиеме петнаесет минути нели? Немам ништо против различност доколку нема оштета. И ете нека се наживеат, но зошто одлучуваат да се изнаживеат токму во италија и да се сторат дрво и да не се знае кај се тера? Така се терет на многу луѓе, нели? Сега да уживаме или да ги трезниме? </p><p>Можеби и згрешив со насловот па многу се навредија, тоа е моја грешка извинете. И јас сум провинцијалка израсната во семејство со не толку високи примања. </p><p>За вториот дел потполно се согласувам со тебе, требаше да стои СЕЉАЧКА идеа за екскурзија. Тоа е моја грешка, само не очекував многу луѓе тука да се фатат како пијан за плот за еден детаљ, а да ја пропуштат поентата. Сепак сум само почетник во ова.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 142617, member: 1790"] Поентата не беше да се извеличам јас, далеку од тоа, има уште милион како мене на кои им беа многу работи скратени, само за дваесет души. Нека правеа што сакаат, ама и ние да го уживавме делот што ние го сакаме. А не наместо два часа уживање ние да добиеме петнаесет минути нели? Немам ништо против различност доколку нема оштета. И ете нека се наживеат, но зошто одлучуваат да се изнаживеат токму во италија и да се сторат дрво и да не се знае кај се тера? Така се терет на многу луѓе, нели? Сега да уживаме или да ги трезниме? Можеби и згрешив со насловот па многу се навредија, тоа е моја грешка извинете. И јас сум провинцијалка израсната во семејство со не толку високи примања. За вториот дел потполно се согласувам со тебе, требаше да стои СЕЉАЧКА идеа за екскурзија. Тоа е моја грешка, само не очекував многу луѓе тука да се фатат како пијан за плот за еден детаљ, а да ја пропуштат поентата. Сепак сум само почетник во ова. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
На врв
Bottom