Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 142608" data-attributes="member: 1790"><p>Не велам дека во мојот апарат има слики, не велам дека секоја ден се замарам со пишување на колумни и со водење на чаршиски муабети, јас секогаш ако нешто ми смета го кажувам во лице, но можеш да видиш од предходните коментари што ги пишав што всушност сакав да кажам, знам дека сите сме различни, оправдувам поинакви мислења, се додека се почитуваат и моите желби и не ми се оспорени. Зошто кога само дваесет луѓе сакаат на шопинг, а осумдесет да влезат внатре во колосеумот - зошто да се поддржат мамините мази? Зошто ние да неможеме да појдеме, или да касниме за тој шопинг кога имаше уште два три дена одредени само за тоа? А сите ПРВ ПАТ одевме во Италија. Тоа ми беше муабетот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 142608, member: 1790"] Не велам дека во мојот апарат има слики, не велам дека секоја ден се замарам со пишување на колумни и со водење на чаршиски муабети, јас секогаш ако нешто ми смета го кажувам во лице, но можеш да видиш од предходните коментари што ги пишав што всушност сакав да кажам, знам дека сите сме различни, оправдувам поинакви мислења, се додека се почитуваат и моите желби и не ми се оспорени. Зошто кога само дваесет луѓе сакаат на шопинг, а осумдесет да влезат внатре во колосеумот - зошто да се поддржат мамините мази? Зошто ние да неможеме да појдеме, или да касниме за тој шопинг кога имаше уште два три дена одредени само за тоа? А сите ПРВ ПАТ одевме во Италија. Тоа ми беше муабетот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
На врв
Bottom