Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Проблеми помеѓу родители и нивните деца
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MoonFairy" data-source="post: 323216" data-attributes="member: 1925"><p>Некако ме буни муабетов...</p><p>20 години се малку за да појдеш на гости ден два кај дечко ти...? Денес? Во ова време? </p><p>Па и не би рекла...Ако родителите толку се грижат да не забремени или да не се испијани, тогаш нека не ја праќаат да студира...вака барем се под надзор на неговите родители, а во студентски?! кој ќе ја контролира тогаш?</p><p>А и колку толку адолесцент е...па нека се учи на сопствените грешки...</p><p>Едно знам, мене ми беше дозволено се’...и никогаш не го злоупотребив тоа и никогаш не сум направила беља...</p><p>Мене дечко ми од Скопје ми беше на гости на спиење на мои 17 години, остана неколку дена, шетавме се дружевме и никому ништо...</p><p>Ако сака некој да направи глупост, ќе направи без оглед на тоа што му го вели родителот...</p><p>Најбитен е пристапот на родителот, ако е во вид на наредба има големи шанси истата да не се послуша и примени, ако е топол и пријателски, совеста ќе проработи...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MoonFairy, post: 323216, member: 1925"] Некако ме буни муабетов... 20 години се малку за да појдеш на гости ден два кај дечко ти...? Денес? Во ова време? Па и не би рекла...Ако родителите толку се грижат да не забремени или да не се испијани, тогаш нека не ја праќаат да студира...вака барем се под надзор на неговите родители, а во студентски?! кој ќе ја контролира тогаш? А и колку толку адолесцент е...па нека се учи на сопствените грешки... Едно знам, мене ми беше дозволено се’...и никогаш не го злоупотребив тоа и никогаш не сум направила беља... Мене дечко ми од Скопје ми беше на гости на спиење на мои 17 години, остана неколку дена, шетавме се дружевме и никому ништо... Ако сака некој да направи глупост, ќе направи без оглед на тоа што му го вели родителот... Најбитен е пристапот на родителот, ако е во вид на наредба има големи шанси истата да не се послуша и примени, ако е топол и пријателски, совеста ќе проработи... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Проблеми помеѓу родители и нивните деца
На врв
Bottom