Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Проблеми помеѓу родители и нивните деца
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 322417" data-attributes="member: 1768"><p>Јас вака да си кажам, му пишав и на девојчето во пп. Денот кога ќерка ми ќе ми побара да оди да спие со дечко ѝ во друг град, ако уште постои форумов ќе ви пишам да дојдете во болница да ми донесете сокчиња, овошје. Мозочен или срцев удар ќе ме стрефи. </p><p>Замислете кои работи се вртат низ мозокот на родителите:</p><p>1. Ќе се испијанат, ќе се испотепаат кој ќе одбрани.</p><p>2. Ќе спијат заедно, секс ќе имаат, не знаат што е кондом ќе забремени.</p><p>3. Леле, што ќе помислат родителите негови? Какви се тие родители што така слободно го пуштиле девојчево во друга куќа!!!</p><p>И еден куп други стравови и мисли што ќе поминат низ мозокот на родителот.</p><p>И тој строго ќе каже НЕ! Не можеш да одиш.</p><p>Детето ќе се налути, ќе бара објаснување, родителот од срам нема да ги каже сите мисли што поминале низ глава... </p><p>И ете, родителот во дел од секунда станува реинкарнација на Хитлер....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 322417, member: 1768"] Јас вака да си кажам, му пишав и на девојчето во пп. Денот кога ќерка ми ќе ми побара да оди да спие со дечко ѝ во друг град, ако уште постои форумов ќе ви пишам да дојдете во болница да ми донесете сокчиња, овошје. Мозочен или срцев удар ќе ме стрефи. Замислете кои работи се вртат низ мозокот на родителите: 1. Ќе се испијанат, ќе се испотепаат кој ќе одбрани. 2. Ќе спијат заедно, секс ќе имаат, не знаат што е кондом ќе забремени. 3. Леле, што ќе помислат родителите негови? Какви се тие родители што така слободно го пуштиле девојчево во друга куќа!!! И еден куп други стравови и мисли што ќе поминат низ мозокот на родителот. И тој строго ќе каже НЕ! Не можеш да одиш. Детето ќе се налути, ќе бара објаснување, родителот од срам нема да ги каже сите мисли што поминале низ глава... И ете, родителот во дел од секунда станува реинкарнација на Хитлер.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Проблеми помеѓу родители и нивните деца
На врв
Bottom