Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Пријателство по врска
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 266829" data-attributes="member: 2740"><p>Нема теоретски шанси после врска да опстане здраво и нормално пријателство меѓу двајца бивши.</p><p>Ретко кои парови ставиле крај согласувајќи се обострано, за нив не знам да кажам-можеби и може.</p><p>Лично, не сум завршила врска каде двајцата сме го сакале тоа, а за пријателство после врска во која еден не сакал да прифати крај, гледам само интерес од таа страна т.е гаење надеж дека се ќе се врати по старо...</p><p></p><p>И не знам, не би можела да останам пријател со бивш, а од друга страна па глупаво ми е до вчера сме биле како едно, а сега како тотални странци. Сепак секогаш се решавам да прекинам секаква комуникација, место да се лажам и да градам невозможни пријателства кои и така ни ќе траат долго, ни па ќе личат на пријателски односи. Повеќе би рекла расчистување сметки и нервози без потреба него пријателство.</p><p></p><p>Последната врска што ја имав, ми беше и најдолга и најозбилна, па кога раскинавме демек ај ќе комуницираме како пријатели, па првиот ден ајде некако издржавме. Како дома, што има ново, бош муабети и после а зошто вака со нас, можеше онака да биде, можеше вака, ти си кривецот, јас погрешив ова ти она, нервози и расправии за џабе и без потреба и затоа воопшто ни да не се надева некој дека може да комуницирате како пријатели понатаму. Нема шанси!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 266829, member: 2740"] Нема теоретски шанси после врска да опстане здраво и нормално пријателство меѓу двајца бивши. Ретко кои парови ставиле крај согласувајќи се обострано, за нив не знам да кажам-можеби и може. Лично, не сум завршила врска каде двајцата сме го сакале тоа, а за пријателство после врска во која еден не сакал да прифати крај, гледам само интерес од таа страна т.е гаење надеж дека се ќе се врати по старо... И не знам, не би можела да останам пријател со бивш, а од друга страна па глупаво ми е до вчера сме биле како едно, а сега како тотални странци. Сепак секогаш се решавам да прекинам секаква комуникација, место да се лажам и да градам невозможни пријателства кои и така ни ќе траат долго, ни па ќе личат на пријателски односи. Повеќе би рекла расчистување сметки и нервози без потреба него пријателство. Последната врска што ја имав, ми беше и најдолга и најозбилна, па кога раскинавме демек ај ќе комуницираме како пријатели, па првиот ден ајде некако издржавме. Како дома, што има ново, бош муабети и после а зошто вака со нас, можеше онака да биде, можеше вака, ти си кривецот, јас погрешив ова ти она, нервози и расправии за џабе и без потреба и затоа воопшто ни да не се надева некој дека може да комуницирате како пријатели понатаму. Нема шанси! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Пријателство по врска
На врв
Bottom