Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Премиер Лига | FA Premier League (2013-14)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ана-Каренина" data-source="post: 251769" data-attributes="member: 488"><p>На хартија, според играчите, најголеми фаворити според мене се Челзи и Сити. Првиве не се засилија кој знае колку летово ама реално тимот е лани е повеќе од солиден и уште плус некој млад играч па и Мурињо се врати. Сити според мене имаат уште подобар тим на хартија, не знам колку Пелегрини ќе се снајде тука но според мене е подобар од Манчини но ќе видиме. Како трет фаворит ќе го издвојам Јунајтед, тим кој можеби нема толку звучни имиња како претходните два тима но истиот тим беше лани и пак убедливи беа на врвот, минус е пензионирањето на Фергусон но тој останува во тимот како директор, па ќе му дава совети на Мојс, нема да ме изнанади Јунајтед да ја одбрани титулата и со овој играчки состав. За четврто место ги ставам Арсенал и Тотенхем, би им дала предност на Тотенхем Бејл не го продадоа, според мене лоша одлука, за тие 100 или 120 милиони што ги нудеше Реал АВБ можеше да склопи тим конкурентен дури и за титула. Се засилија со Солдадо, сосема квалитетен играч. И сега збор два за Арсенал тимот им е истиот од лани ако го купат Суарез многу добро за нив ама со овој состав јас очекувам да се борат за 4 позиција во ПЛ и пласман во ЛШ</p><p>Епа тоа е тоа, ова отприлика се моите очекувања за новата сезона. Ајде уште 4 дена.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ана-Каренина, post: 251769, member: 488"] На хартија, според играчите, најголеми фаворити според мене се Челзи и Сити. Првиве не се засилија кој знае колку летово ама реално тимот е лани е повеќе од солиден и уште плус некој млад играч па и Мурињо се врати. Сити според мене имаат уште подобар тим на хартија, не знам колку Пелегрини ќе се снајде тука но според мене е подобар од Манчини но ќе видиме. Како трет фаворит ќе го издвојам Јунајтед, тим кој можеби нема толку звучни имиња како претходните два тима но истиот тим беше лани и пак убедливи беа на врвот, минус е пензионирањето на Фергусон но тој останува во тимот како директор, па ќе му дава совети на Мојс, нема да ме изнанади Јунајтед да ја одбрани титулата и со овој играчки состав. За четврто место ги ставам Арсенал и Тотенхем, би им дала предност на Тотенхем Бејл не го продадоа, според мене лоша одлука, за тие 100 или 120 милиони што ги нудеше Реал АВБ можеше да склопи тим конкурентен дури и за титула. Се засилија со Солдадо, сосема квалитетен играч. И сега збор два за Арсенал тимот им е истиот од лани ако го купат Суарез многу добро за нив ама со овој состав јас очекувам да се борат за 4 позиција во ПЛ и пласман во ЛШ Епа тоа е тоа, ова отприлика се моите очекувања за новата сезона. Ајде уште 4 дена. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Премиер Лига | FA Premier League (2013-14)
На врв
Bottom