Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Предрасуди
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 265057" data-attributes="member: 229"><p>Ги имам, мои ми се.</p><p>Исто ко Мирче, и мене ми се едноставно одбивни луѓе кои се палат на шабанарија, се сељачат со фалење за пијанчење, неначитаност, неписменост и швалерисување, и мора во секој муабет да ги има, без разлика дали се работи за микробиологија, артист чие име првпат го слушаат, или кафе муабет.</p><p>Личности што не знаат да сврзат три реда муабет, а смислата за хумор им се состои од бесконечно хехехехехехехехе...сори, ама не.</p><p>Но, тие предрасуди не значат дека музиката, книгите, и општо интересите кои јас ги имам, се најправилните и најубавите. Постојат многу правци и уште толку комбинации од истите кои ги почитувам...ама да се фатиш по сопствен избор да си глуп, жално е.</p><p>Guilty as charged, но тргнете ги што подалеку од мој радар и попрскајте ги со крстена вода.</p><p>Јебига, некому пак луѓе ко јас му се одвратни и предмет на предрасуди. Тоа ни е, не сме совршени.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 265057, member: 229"] Ги имам, мои ми се. Исто ко Мирче, и мене ми се едноставно одбивни луѓе кои се палат на шабанарија, се сељачат со фалење за пијанчење, неначитаност, неписменост и швалерисување, и мора во секој муабет да ги има, без разлика дали се работи за микробиологија, артист чие име првпат го слушаат, или кафе муабет. Личности што не знаат да сврзат три реда муабет, а смислата за хумор им се состои од бесконечно хехехехехехехехе...сори, ама не. Но, тие предрасуди не значат дека музиката, книгите, и општо интересите кои јас ги имам, се најправилните и најубавите. Постојат многу правци и уште толку комбинации од истите кои ги почитувам...ама да се фатиш по сопствен избор да си глуп, жално е. Guilty as charged, но тргнете ги што подалеку од мој радар и попрскајте ги со крстена вода. Јебига, некому пак луѓе ко јас му се одвратни и предмет на предрасуди. Тоа ни е, не сме совршени. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Предрасуди
На врв
Bottom