Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Предлози за книги - Со кратка рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="WomanInRed" data-source="post: 77586" data-attributes="member: 183"><p><strong><span style="font-size: 12px">Точка на кулминација- Памела Клер </span></strong></p><p>Мене ме воодушеви книгава, многу интересна и брза за читање.</p><p></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">Една жена со силна волја за живот . Еден маж одлучен да ја врати дома жива макар и по цена на сопствениот живот. Едно бегство низ морничавата пустина.</span>Една љубов која почнува да гори таму каде што има останато само пепел...</span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'tahoma'">Памела Клер меѓу своите фанови е позната по тоа што има способност навистина да ги оживее ликовите, таа знае со зборови да ве натера да ги почувствувате нивните болки, нивните стравови, нивната страст. Токму тоа го прави и во оваа книга.Неизвесен трилер, жестока акција, бурна авантура, напната романса и уникатна смисла за хумор сплетена во најсериозните моменти.</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000"><strong><span style="font-size: 12px">На крајот на виножитото - Сесилија Ахерн </span></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">Ја препорачувам посебно на оние кои сакаат љубовни романчиња.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="color: #000000">Книга која докажува дека најдобрите пријатели засекогаш остануваат со нас, дека вистинската љубов никогаш не умира. Љубовта која потекнува во детсвотото, се остварува дури во староста. Доказ дека често пријателството преминува во љубов. Искажување на чувствата преку писма.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WomanInRed, post: 77586, member: 183"] [B][SIZE=3]Точка на кулминација- Памела Клер [/SIZE][/B] Мене ме воодушеви книгава, многу интересна и брза за читање. [FONT=tahoma][COLOR=#000000]Една жена со силна волја за живот . Еден маж одлучен да ја врати дома жива макар и по цена на сопствениот живот. Едно бегство низ морничавата пустина.[/COLOR]Една љубов која почнува да гори таму каде што има останато само пепел...[/FONT] [FONT=Arial][COLOR=#000000][FONT=tahoma]Памела Клер меѓу своите фанови е позната по тоа што има способност навистина да ги оживее ликовите, таа знае со зборови да ве натера да ги почувствувате нивните болки, нивните стравови, нивната страст. Токму тоа го прави и во оваа книга.Неизвесен трилер, жестока акција, бурна авантура, напната романса и уникатна смисла за хумор сплетена во најсериозните моменти.[/FONT][/COLOR][/FONT] [FONT=tahoma][COLOR=#000000][B][SIZE=3]На крајот на виножитото - Сесилија Ахерн [/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=tahoma][COLOR=#000000]Ја препорачувам посебно на оние кои сакаат љубовни романчиња.[/COLOR][/FONT] [FONT=tahoma][COLOR=#000000]Книга која докажува дека најдобрите пријатели засекогаш остануваат со нас, дека вистинската љубов никогаш не умира. Љубовта која потекнува во детсвотото, се остварува дури во староста. Доказ дека често пријателството преминува во љубов. Искажување на чувствата преку писма.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Предлози за книги - Со кратка рецензија
На врв
Bottom