Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Предлози за книги - Со кратка рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="LadyInPink" data-source="post: 18990" data-attributes="member: 153"><p>Сенка на ветрот-Карлос Руиз Зафон</p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Кога ја купував книгата продавачот ми рече дека купувам </span></span><u><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">еден од најдобрите трилери некогаш напишани.</span></span></u><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000"> Долго време ми стоеше на полицата бидејки ми изгледаше голема се додека решив да видам на што потрошив пари. Почнав и не можев да запрам.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Навистина прекрасен трилер: убава приказна, убаво опишана, секој миг и секој детаљ е доловен толку добро што те внесува целосно во приказната. Имав чувство дека сум набљудувач на местото на настанот.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Секој лик е убаво разработен, сечија приказна важна. Дури и најобичниот цвеќар или келнер се така убаво внесени што добив впечаток дека ако не биле тие тука и тогаш, приказната немала да биде таква...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Не зажалив и ни еден момент што останував до доцна навечер само за уште една страница повеќе.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Посебно ми се допадна што Зафон знаел кога е доста од заплети и е време за расплет. Можел уште многу да ја пролонгира приказната, но сепак на време е ставен крај.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Поминаа неколку месеци откако ја прочитав, но со секое ново присетување на неа јас треперам. Се уште ме држат истите чувства како кога ја читав.</span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Сакав да ја споделам и нејзината содржина, но се премислив. Прочитајте ја и сами откријте ја, нема да зажалите.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LadyInPink, post: 18990, member: 153"] Сенка на ветрот-Карлос Руиз Зафон [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Кога ја купував книгата продавачот ми рече дека купувам [/COLOR][/FONT][U][FONT=Verdana][COLOR=#000000]еден од најдобрите трилери некогаш напишани.[/COLOR][/FONT][/U][FONT=Verdana][COLOR=#000000] Долго време ми стоеше на полицата бидејки ми изгледаше голема се додека решив да видам на што потрошив пари. Почнав и не можев да запрам.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Навистина прекрасен трилер: убава приказна, убаво опишана, секој миг и секој детаљ е доловен толку добро што те внесува целосно во приказната. Имав чувство дека сум набљудувач на местото на настанот.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Секој лик е убаво разработен, сечија приказна важна. Дури и најобичниот цвеќар или келнер се така убаво внесени што добив впечаток дека ако не биле тие тука и тогаш, приказната немала да биде таква...[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Не зажалив и ни еден момент што останував до доцна навечер само за уште една страница повеќе.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Посебно ми се допадна што Зафон знаел кога е доста од заплети и е време за расплет. Можел уште многу да ја пролонгира приказната, но сепак на време е ставен крај.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Поминаа неколку месеци откако ја прочитав, но со секое ново присетување на неа јас треперам. Се уште ме држат истите чувства како кога ја читав.[/COLOR][/FONT] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Сакав да ја споделам и нејзината содржина, но се премислив. Прочитајте ја и сами откријте ја, нема да зажалите.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Предлози за книги - Со кратка рецензија
На врв
Bottom