Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Предлози за книги - Со кратка рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="WomanInRed" data-source="post: 126780" data-attributes="member: 183"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'"><span style="color: #000000"><span style="font-size: 15px"><strong>Дебитантка-Даниела Стил </strong></span></span></span></span></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Според сите мерила на современото општество ,Олимпија има среќен , исполнет, успешен и динамичен живот.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Таа има блескава адвокатска кариера и живее во втор брак со судија од Апелациониот суд, со кого има едно дете, а со нив живеат и трите нејзини деца од претходниот брак. Животот тече според својот утврден ред, се додека едно утро нејзините ќерки не добијат покана за најелитниот дебитантски бал во Њујорк, традиција што постои неколку стотици години, на која Олимпија и припаѓа според својот артистократски родослов. Тука започнуваат несогласувањата кои се закануваат да ја разрушат дотогачната семејна идила.... ''</span></span></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Прекрасна книга, се чита во еден здив. </span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'tahoma'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #000000">Tопло ви ја препорачувам. </span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="WomanInRed, post: 126780, member: 183"] [LEFT][SIZE=12px][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=4][B]Дебитантка-Даниела Стил [/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT] [/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][SIZE=12px][COLOR=#000000]Според сите мерила на современото општество ,Олимпија има среќен , исполнет, успешен и динамичен живот.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][SIZE=12px][COLOR=#000000]Таа има блескава адвокатска кариера и живее во втор брак со судија од Апелациониот суд, со кого има едно дете, а со нив живеат и трите нејзини деца од претходниот брак. Животот тече според својот утврден ред, се додека едно утро нејзините ќерки не добијат покана за најелитниот дебитантски бал во Њујорк, традиција што постои неколку стотици години, на која Олимпија и припаѓа според својот артистократски родослов. Тука започнуваат несогласувањата кои се закануваат да ја разрушат дотогачната семејна идила.... ''[/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][SIZE=12px][COLOR=#000000]Прекрасна книга, се чита во еден здив. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [LEFT][FONT=tahoma][SIZE=12px][COLOR=#000000]Tопло ви ја препорачувам. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Предлози за книги - Со кратка рецензија
На врв
Bottom