Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Предлози за книги - Со кратка рецензија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Bum-Bum" data-source="post: 100673" data-attributes="member: 630"><p><span style="font-family: 'arial'"><strong>Никаде без ќерка ми-Бети Махмуди...</strong></span></p><p>Многу интересна книга која според мене вреди да се прочита...</p><p>Во оваа книга се работи за траумите,понижувањата и љубовта на една Американка.</p><p>Бети која е современа Американка веднаш пи разводот со нејзиниот сопруг се запознава и вљубува во млад дипломиран лекар кој е Иранец....</p><p>Таа нивна љубов преминува во брак ,а во тој брак ја имаат и тригодишната ќерка.Тие решаваат заедно да го посетат Иран.</p><p>Иако во тој периот во Иран се менува власта и има низа политички промени каде Иран станува Исламска Република и Бети е свесна дека можеби нема никогаш да се врати од тамо,но решава да го придружува сопругот.</p><p>Понатаму таа и нејзината тригодишна ќерка стануваат заложнички на семејството на нејзиниот сопруг.</p><p>И на крајот таа успева да се врати во САД......</p><p></p><p>[ATTACH=full]7811[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bum-Bum, post: 100673, member: 630"] [FONT=arial][B]Никаде без ќерка ми-Бети Махмуди...[/B][/FONT] Многу интересна книга која според мене вреди да се прочита... Во оваа книга се работи за траумите,понижувањата и љубовта на една Американка. Бети која е современа Американка веднаш пи разводот со нејзиниот сопруг се запознава и вљубува во млад дипломиран лекар кој е Иранец.... Таа нивна љубов преминува во брак ,а во тој брак ја имаат и тригодишната ќерка.Тие решаваат заедно да го посетат Иран. Иако во тој периот во Иран се менува власта и има низа политички промени каде Иран станува Исламска Република и Бети е свесна дека можеби нема никогаш да се врати од тамо,но решава да го придружува сопругот. Понатаму таа и нејзината тригодишна ќерка стануваат заложнички на семејството на нејзиниот сопруг. И на крајот таа успева да се врати во САД...... [ATTACH=full]7811[/ATTACH] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Предлози за книги - Со кратка рецензија
На врв
Bottom