Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
По што ќе ја паметам годинава која привршува како и моите планови за следната
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 270663" data-attributes="member: 1970"><p>*По допирот на бездната и коплетниот пад во секоја можна смисла.</p><p>*По губењето на се што имав.</p><p>*По вербата во себе која ниту еден момент не ме напушти.</p><p>*Многубројните лекции</p><p></p><p>Некои од нив:</p><p>-кога ти е најтешко и си доле,оние кои си ги нарекувал пријатели ти го свртеле грбот,за да можат да те оговараат</p><p>-дека кога ти е потребно,животот ти ги праќа правите луѓе да те подигнат</p><p>-дека постојат провизорни пријатели и пријатели кои ги имаш за цел живот</p><p>-дека најважниот момент е момент на случување</p><p>-дека некои случки се повторуваат по неколку пати во различни стилови се додека не сфатиш и научиш зошто</p><p>-да не судам за други животи и судбини</p><p>-дека позади секој страв се крие љубов</p><p>-дека патот до самиот себе отвора нови димензии на размислување,нов начин на живот,нови врати</p><p>-дека е многу битно во кој правец ги насочуваме мислите</p><p>-дека надежта е фактор,кој тера понатаму</p><p>-и најбитното..Љубовта кон самите себе е основа за среќен живот.</p><p></p><p>Мислам доволно е.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 270663, member: 1970"] *По допирот на бездната и коплетниот пад во секоја можна смисла. *По губењето на се што имав. *По вербата во себе која ниту еден момент не ме напушти. *Многубројните лекции Некои од нив: -кога ти е најтешко и си доле,оние кои си ги нарекувал пријатели ти го свртеле грбот,за да можат да те оговараат -дека кога ти е потребно,животот ти ги праќа правите луѓе да те подигнат -дека постојат провизорни пријатели и пријатели кои ги имаш за цел живот -дека најважниот момент е момент на случување -дека некои случки се повторуваат по неколку пати во различни стилови се додека не сфатиш и научиш зошто -да не судам за други животи и судбини -дека позади секој страв се крие љубов -дека патот до самиот себе отвора нови димензии на размислување,нов начин на живот,нови врати -дека е многу битно во кој правец ги насочуваме мислите -дека надежта е фактор,кој тера понатаму -и најбитното..Љубовта кон самите себе е основа за среќен живот. Мислам доволно е. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
По што ќе ја паметам годинава која привршува како и моите планови за следната
На врв
Bottom