Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
По што ќе ја паметам годинава која привршува како и моите планови за следната
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Luckky" data-source="post: 269206" data-attributes="member: 437"><p>Дека е најбитно да се фокусираш на себе. И дека конечно го направив тоа и сум многу благодарна на самата себе. Редно беше да се видиме во огледало со внатрешноста и да ги закопам самоунишувачките секири. Сфатив и научив многу за себе што до сега ми поминувало низ прсти и не бев свесна дека постои. Имав две - три големи освестувања кои ми се случија рано годинава, и кои ми помогнаа да надминам голем дел од пречките. Се фатив како размислувам порационално и од повеќе страни пред да донесам одлука што највеќе ме радува. Направив голем напредок во пребродувањето на неколку животни трауми. Како и дека не треба да правам претпоставки за се и да сфаќам се лично. И конечно, дека не запирам тука. И нема да запрам. А да, научив да се покаам за направените грешки и да научам нешто од нив, а не само да ги признаам за сторени. </p><p>Две кратки прекугранични патувања, во склопот на гореспоменатото. </p><p>Успешно поставен блог за пишување, што крајно ме радува и ме исполнува. Неколку работни кампови каде што запознав прекрасни луѓе на кои им се восхитувам. Koнцерт кој долго го очекував. Отркивање на нови бендови и нови песни што ги сакам. Неколку добри книги кои ги прочитав. Посета на нови места во нашава држава, која е уште попрекрасна. Повеќе трпение, оснознавање и повеќе верба. Почување на ново хоби и учење нов јазик. Добри филмови. Зацврстување на пријателствата. Загуба на многу блиска личност, што ме направи поблиска со семјеството. </p><p>Малку повеќе храброст, повеќе чаеви, повеќе инспирација, повеќе возења со автомобилот и повеќе оптимизам за следната.</p><p>Година за самоизградување.</p><p>Резимирано, година што очајно ми требаше, година од мене за себе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Luckky, post: 269206, member: 437"] Дека е најбитно да се фокусираш на себе. И дека конечно го направив тоа и сум многу благодарна на самата себе. Редно беше да се видиме во огледало со внатрешноста и да ги закопам самоунишувачките секири. Сфатив и научив многу за себе што до сега ми поминувало низ прсти и не бев свесна дека постои. Имав две - три големи освестувања кои ми се случија рано годинава, и кои ми помогнаа да надминам голем дел од пречките. Се фатив како размислувам порационално и од повеќе страни пред да донесам одлука што највеќе ме радува. Направив голем напредок во пребродувањето на неколку животни трауми. Како и дека не треба да правам претпоставки за се и да сфаќам се лично. И конечно, дека не запирам тука. И нема да запрам. А да, научив да се покаам за направените грешки и да научам нешто од нив, а не само да ги признаам за сторени. Две кратки прекугранични патувања, во склопот на гореспоменатото. Успешно поставен блог за пишување, што крајно ме радува и ме исполнува. Неколку работни кампови каде што запознав прекрасни луѓе на кои им се восхитувам. Koнцерт кој долго го очекував. Отркивање на нови бендови и нови песни што ги сакам. Неколку добри книги кои ги прочитав. Посета на нови места во нашава држава, која е уште попрекрасна. Повеќе трпение, оснознавање и повеќе верба. Почување на ново хоби и учење нов јазик. Добри филмови. Зацврстување на пријателствата. Загуба на многу блиска личност, што ме направи поблиска со семјеството. Малку повеќе храброст, повеќе чаеви, повеќе инспирација, повеќе возења со автомобилот и повеќе оптимизам за следната. Година за самоизградување. Резимирано, година што очајно ми требаше, година од мене за себе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
По што ќе ја паметам годинава која привршува како и моите планови за следната
На врв
Bottom