Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
По што ќе ја паметам годинава која привршува како и моите планови за следната
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 166935" data-attributes="member: 272"><p>Годината која фрли доза светлина во мрачниот амбис наречен живот. Или така замислуван, поради тоа што претходната 2011 беше најлошото нешто што можеше да се случи досега. Во 2012 се десија доста патешествија - клучно нешто за да човек се осеќа исполнето. Ниш во март, неколку мали екскурзии низ македонијава, дружења во голема мера со луѓе од разни краишта на светот</p><p>Годината коа стапнав тука, запознав еден нов круг на прекрасни луѓе. Пролетта кога заминав на море поради средување на куќата. Ново искуство и приказ на морето какво што не го знам. Летувањето повторно на истото место, во собир на скоро цела наша генерација роднини (од 18 до 36 години). Обновување на старите врски со истите, запознавање и продлабочување на семејните корени. Дружба воглавном од првиот до последниот ден на одморот. Едно прекрасно изненадување што една другарка успеа некако да најде начин да ме посети на море, според мене најубавите моменти поминати поради тоа што се уклопи со тогашната консталација на друштво. Есента работна, со инсталирање на Windows home edition (прозорци), и подоцна подновување со лап-топ. Засилено барање на било каква работа, без некој посебен успех, според мене најнегативното нешто што се има случено. </p><p>Резолуција за 2012 ми е да најдам работа како клучна точка. Со тоа би можел да размислувам подругачие, би бил можда понедостапен физички, но би размислувал повеќе рационално околу трошење на времето. А тоа значи дека би користел повеќе згодни моменти, би работел многу повеќе на себе за изградување како личност. Вака малку се чувствувам како тонам во жабокречина.</p><p>Резолуција по приоритет број 2 е стапување во посериозна врска. Доста беа врткањата навака натака, време е малку порешителен настап.</p><p>Точка број 3 довршување на она каде што застанав во името на науката и конечно стекнување на титула високо образование. </p><p>Тоа е се за сега..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 166935, member: 272"] Годината која фрли доза светлина во мрачниот амбис наречен живот. Или така замислуван, поради тоа што претходната 2011 беше најлошото нешто што можеше да се случи досега. Во 2012 се десија доста патешествија - клучно нешто за да човек се осеќа исполнето. Ниш во март, неколку мали екскурзии низ македонијава, дружења во голема мера со луѓе од разни краишта на светот Годината коа стапнав тука, запознав еден нов круг на прекрасни луѓе. Пролетта кога заминав на море поради средување на куќата. Ново искуство и приказ на морето какво што не го знам. Летувањето повторно на истото место, во собир на скоро цела наша генерација роднини (од 18 до 36 години). Обновување на старите врски со истите, запознавање и продлабочување на семејните корени. Дружба воглавном од првиот до последниот ден на одморот. Едно прекрасно изненадување што една другарка успеа некако да најде начин да ме посети на море, според мене најубавите моменти поминати поради тоа што се уклопи со тогашната консталација на друштво. Есента работна, со инсталирање на Windows home edition (прозорци), и подоцна подновување со лап-топ. Засилено барање на било каква работа, без некој посебен успех, според мене најнегативното нешто што се има случено. Резолуција за 2012 ми е да најдам работа како клучна точка. Со тоа би можел да размислувам подругачие, би бил можда понедостапен физички, но би размислувал повеќе рационално околу трошење на времето. А тоа значи дека би користел повеќе згодни моменти, би работел многу повеќе на себе за изградување како личност. Вака малку се чувствувам како тонам во жабокречина. Резолуција по приоритет број 2 е стапување во посериозна врска. Доста беа врткањата навака натака, време е малку порешителен настап. Точка број 3 довршување на она каде што застанав во името на науката и конечно стекнување на титула високо образование. Тоа е се за сега.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
По што ќе ја паметам годинава која привршува како и моите планови за следната
На врв
Bottom