Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Почит
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="LadyInPink" data-source="post: 66289" data-attributes="member: 153"><p>Кому не му е важно да биде почитуван?!</p><p>Нормално дека многу ми е важно да ме почитуваат другите и се трудам до максимум да ја стекнам таа почит, особено кај личности кои ми значат и нивната почит ми значи многу повеќе од таа која ја добивам од другите.</p><p>А кого јас почитувам?</p><p>Почитувам секој кој заслужил да биде почитуван и онолку колку што заслужил.</p><p>Всушност, можеби ова делумно е така. Но, од друга страна, не искажувам непочит.</p><p>Без разлика дали јас го почитувам некого или не, се однесувам со почит. Кон секого.</p><p>Непочитта ја задржувам за себе и не ја покажувам. Особено не на тој што не го почитувам.</p><p>Ми се случило во разговори со трети личности тоа да го искажам, ама дирекно не.</p><p>Веројатно глупаво и лошо е чувството да бидеш непочитуван, посебно ако си личност која има таква улога во општеството која би требало да биде почитувана.</p><p>Една минимална доза на почит заслужува секој. Без разлика каков човек е и дали ја заслужил.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LadyInPink, post: 66289, member: 153"] Кому не му е важно да биде почитуван?! Нормално дека многу ми е важно да ме почитуваат другите и се трудам до максимум да ја стекнам таа почит, особено кај личности кои ми значат и нивната почит ми значи многу повеќе од таа која ја добивам од другите. А кого јас почитувам? Почитувам секој кој заслужил да биде почитуван и онолку колку што заслужил. Всушност, можеби ова делумно е така. Но, од друга страна, не искажувам непочит. Без разлика дали јас го почитувам некого или не, се однесувам со почит. Кон секого. Непочитта ја задржувам за себе и не ја покажувам. Особено не на тој што не го почитувам. Ми се случило во разговори со трети личности тоа да го искажам, ама дирекно не. Веројатно глупаво и лошо е чувството да бидеш непочитуван, посебно ако си личност која има таква улога во општеството која би требало да биде почитувана. Една минимална доза на почит заслужува секој. Без разлика каков човек е и дали ја заслужил. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Почит
На врв
Bottom