Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Потценување и преценување
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Реми" data-source="post: 230152" data-attributes="member: 312"><p>Секогаш е подобро да си потценет, бидејќи можеш да изненадиш, да разнежниш некого, да го стопиш како топче сладолед и да го снема со еден здив. Додека преценувањето води само кон едно, а тоа е разочарување.</p><p></p><p>Трдуот е залуден кога треба да се биде објективен со нашите блиски личности. Поматувањето на умот е последица на емоциите и пристрасноста, а богами и перципирањето не е исклучено. Како резултат на тоа нашите родители се најдобри, нашиот брат или сестра се најмили, нашиот сегашен дечко или најдобра другарка се плус потпора на разнишаните и чести моменти во нашиот живот итн. итн.</p><p></p><p>Инаку, објективно имам едно од најгрдите кучиња (мало е и слабо, има ужасно смрдлив здив и личи на глушец). Но субјективноста, односно моите емоции и навика прават да моето куче е најмилиот створ со најтажните очиња.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Реми, post: 230152, member: 312"] Секогаш е подобро да си потценет, бидејќи можеш да изненадиш, да разнежниш некого, да го стопиш како топче сладолед и да го снема со еден здив. Додека преценувањето води само кон едно, а тоа е разочарување. Трдуот е залуден кога треба да се биде објективен со нашите блиски личности. Поматувањето на умот е последица на емоциите и пристрасноста, а богами и перципирањето не е исклучено. Како резултат на тоа нашите родители се најдобри, нашиот брат или сестра се најмили, нашиот сегашен дечко или најдобра другарка се плус потпора на разнишаните и чести моменти во нашиот живот итн. итн. Инаку, објективно имам едно од најгрдите кучиња (мало е и слабо, има ужасно смрдлив здив и личи на глушец). Но субјективноста, односно моите емоции и навика прават да моето куче е најмилиот створ со најтажните очиња. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Потценување и преценување
На врв
Bottom