Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Досие X на форумот
Постојат ли вампири?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="FixxGirl" data-source="post: 251726" data-attributes="member: 3134"><p>Постојат</p><p></p><p>случајно со една другарка разбравме дека на турските гробишта вечерта во 12часот излевале некој духови на ред гробиста и мало бебе и од што бевте толку заинтресирани отидовме денски да видиме какво е немавме одено до тогаш и таму имаше еден стар дедо со плави очи очите чудни му беа ептен онака светло плави и ни не праша зошто сме тука ние му кажавме и ни вика не се лажите да идите тука вие сте жристијани нели (toa beshe pred da bidam satanist) и ние му кажавме да и он ни реце да не се лажиме да дојдиме после поцна да ни кажува се за нас се знаеше ние се исплашивме од тој човек помисливме дека е вампир ипак отидовме на гробиштата вечерта ама немаше ништо после 1 месец пак отидовме ама повеке деца бевме и само мене нешто ме турна на земјата друга немаше како што раскажуваа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FixxGirl, post: 251726, member: 3134"] Постојат случајно со една другарка разбравме дека на турските гробишта вечерта во 12часот излевале некој духови на ред гробиста и мало бебе и од што бевте толку заинтресирани отидовме денски да видиме какво е немавме одено до тогаш и таму имаше еден стар дедо со плави очи очите чудни му беа ептен онака светло плави и ни не праша зошто сме тука ние му кажавме и ни вика не се лажите да идите тука вие сте жристијани нели (toa beshe pred da bidam satanist) и ние му кажавме да и он ни реце да не се лажиме да дојдиме после поцна да ни кажува се за нас се знаеше ние се исплашивме од тој човек помисливме дека е вампир ипак отидовме на гробиштата вечерта ама немаше ништо после 1 месец пак отидовме ама повеке деца бевме и само мене нешто ме турна на земјата друга немаше како што раскажуваа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Досие X на форумот
Постојат ли вампири?
На врв
Bottom