Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Постои лево и постои десно, не тукутака
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 151045" data-attributes="member: 1867"><p>Можеби дното крај кое ја гледаш за нејзе е највисокиот врв кој може да го достигне.</p><p>Можеби твоето чекорење лево, десно, напред или назад, за нејзе е дното од кое свесно се оддалечува.</p><p>Зависи од која перспектива ке погледнеш. понекогаш гледањето лево-десно е всушност само гледање напред или назад... се зависи од перспективата мила моја.</p><p>И да, можеби сеуште сте едно, само погледите ви се разминале, а можеби и никогаш не сте биле едно туку случајно сте погледнале во ист правец.</p><p>Сигурноста во себе е преголем товар велиш, ако не знаеш каде да ја носиш... Сигурноста во себе мислам, е скапоцен товар. Дури и да незнаеш каде да го носиш, секогаш ке те однесе до правиот пат- патот кој ке те доведе до себе, а на тој пат, макар и бил на чекор до бездна, најмногу се учи, а што е животот, ако не учење?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 151045, member: 1867"] Можеби дното крај кое ја гледаш за нејзе е највисокиот врв кој може да го достигне. Можеби твоето чекорење лево, десно, напред или назад, за нејзе е дното од кое свесно се оддалечува. Зависи од која перспектива ке погледнеш. понекогаш гледањето лево-десно е всушност само гледање напред или назад... се зависи од перспективата мила моја. И да, можеби сеуште сте едно, само погледите ви се разминале, а можеби и никогаш не сте биле едно туку случајно сте погледнале во ист правец. Сигурноста во себе е преголем товар велиш, ако не знаеш каде да ја носиш... Сигурноста во себе мислам, е скапоцен товар. Дури и да незнаеш каде да го носиш, секогаш ке те однесе до правиот пат- патот кој ке те доведе до себе, а на тој пат, макар и бил на чекор до бездна, најмногу се учи, а што е животот, ако не учење? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Постои лево и постои десно, не тукутака
На врв
Bottom