Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Посвети поема
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Achernar" data-source="post: 351148" data-attributes="member: 3190"><p>[USER=1970]@Lena[/USER]</p><p></p><p>Када ти не би постојала</p><p></p><p>Када ти не би постојала</p><p>Реци ми зашто бих ја постојао?</p><p>Да лутам по овом свету без тебе</p><p>Без наде и без кајања?</p><p></p><p>Када ти не би постојала</p><p>Покушао бих да измислим љубав.</p><p>Као сликар који под својим прстима види</p><p>Како се рађају боје дана,</p><p>и који не одустаје.</p><p></p><p>Када ти не би постојала</p><p>Реци ми, за кога бих постојао?</p><p>За успаване пролазнице у мом наручју</p><p>Које никада не бих волео?</p><p></p><p>Када ти не би постојала</p><p>Ја бих био само један више трен</p><p>У овом пролазном свету.</p><p>Осећао бих се изгубљен.</p><p>Тражио бих тебе.</p><p></p><p>Када ти не би постојала</p><p>Реци ми како бих постојао</p><p>Могао бих се правити да сам свој,</p><p>Али то не би било истинито.</p><p></p><p>Када ти не би постојала</p><p>Мислим да бих пронашао</p><p>Тајну и разлог свог живота</p><p>тако што бих те створио</p><p>И гледао.</p><p></p><p>Када ти не би постојала</p><p>Реци ми зашто бих ја постојао?</p><p>Да лутам по овом свету без тебе</p><p>Без наде и без кајања?</p><p></p><p>Када ти не би постојала</p><p>Покушао бих да измислим љубав.</p><p>Као сликар који под својим прстима види</p><p>Како се рађају боје дана,</p><p>и који не одустаје.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Achernar, post: 351148, member: 3190"] [USER=1970]@Lena[/USER] Када ти не би постојала Када ти не би постојала Реци ми зашто бих ја постојао? Да лутам по овом свету без тебе Без наде и без кајања? Када ти не би постојала Покушао бих да измислим љубав. Као сликар који под својим прстима види Како се рађају боје дана, и који не одустаје. Када ти не би постојала Реци ми, за кога бих постојао? За успаване пролазнице у мом наручју Које никада не бих волео? Када ти не би постојала Ја бих био само један више трен У овом пролазном свету. Осећао бих се изгубљен. Тражио бих тебе. Када ти не би постојала Реци ми како бих постојао Могао бих се правити да сам свој, Али то не би било истинито. Када ти не би постојала Мислим да бих пронашао Тајну и разлог свог живота тако што бих те створио И гледао. Када ти не би постојала Реци ми зашто бих ја постојао? Да лутам по овом свету без тебе Без наде и без кајања? Када ти не би постојала Покушао бих да измислим љубав. Као сликар који под својим прстима види Како се рађају боје дана, и који не одустаје. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Посвети поема
На врв
Bottom