Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Посвети поема
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="violetmoon" data-source="post: 312475" data-attributes="member: 2223"><p>....Posle bezbroj rođenja</p><p>i nekih sitničavih smrti,</p><p>kad jednom budeš shvatio</p><p>da sve to što si disao</p><p></p><p>ne znači jedan život,</p><p></p><p>stvarno naiđi do mene</p><p>da te dotaknem svetlošću</p><p>i pretvorim u misao.</p><p></p><p>I najdalja budućnost</p><p>ima svoju budućnost,</p><p>koja u sebi čuje</p><p>svoje budućnosti glas.</p><p></p><p>I nema praznih svetova.</p><p></p><p>To, čega nismo svesni,</p><p>nije nepostojanje,</p><p>već postojanje bez nas.......</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]AST_PUnxf3E[/MEDIA]</p><p></p><p>Ljubav je jedini vazduh</p><p>koji sam udisao.</p><p>I osmeh jedini jezik</p><p>koji na svetu razumem.</p><p></p><p>Na ovu zemlju sam svratio</p><p>da ti namignem malo.</p><p>Da za mnom ostane nešto</p><p>kao lepršav trag.</p><p>Toliko mi je stalo</p><p>da ostanem u tebi</p><p>budalast,</p><p>čudno drag.</p><p></p><p>Noću kad gledaš u nebo,</p><p>i ti namigni meni.</p><p></p><p>To neka bude tajna.</p><p></p><p>Uprkos danima sivim,</p><p>kad vidiš neku kometu</p><p>da vidik zarumeni,</p><p>upamti: to ja još uvek</p><p>šašav letim i živim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="violetmoon, post: 312475, member: 2223"] ....Posle bezbroj rođenja i nekih sitničavih smrti, kad jednom budeš shvatio da sve to što si disao ne znači jedan život, stvarno naiđi do mene da te dotaknem svetlošću i pretvorim u misao. I najdalja budućnost ima svoju budućnost, koja u sebi čuje svoje budućnosti glas. I nema praznih svetova. To, čega nismo svesni, nije nepostojanje, već postojanje bez nas....... [MEDIA=youtube]AST_PUnxf3E[/MEDIA] Ljubav je jedini vazduh koji sam udisao. I osmeh jedini jezik koji na svetu razumem. Na ovu zemlju sam svratio da ti namignem malo. Da za mnom ostane nešto kao lepršav trag. Toliko mi je stalo da ostanem u tebi budalast, čudno drag. Noću kad gledaš u nebo, i ti namigni meni. To neka bude tajna. Uprkos danima sivim, kad vidiš neku kometu da vidik zarumeni, upamti: to ja još uvek šašav letim i živim. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Посвети поема
На врв
Bottom