Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Образование
Полуматурска вечер
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="FallenAngel" data-source="post: 295330" data-attributes="member: 2191"><p>Полуматурска вечер. Се надевам повеќето од членови се оние кои завршиле осмолетка. Па споделете како сте ја прославиле полуматурската, збиравте ли пари на класниот / класната да купите нешто, или со учителот или учителката до четврто сте правеле некоја разделба? Јас лично до седмо бев во Македонија и немав полуматурска таму. Но на крајот од четврто собравме пари и му купивме златно ланче и организиравме разделбна вечер во една пицерија. Беше пријатно изненаден. А уште повеќе кога јас лично му го прочитав прошталното писмо кое сама го составував. Вака некако идеше ,, ти ни беше втор татко, ти не одведе во волшебен свет, ако не беше ти најмил наставниче ние не ќе знаевме да читаме, пишуваме и учиме. И крајот беше ,, сигурно ќе им бидеме љубоморни на идните првачиња кои ќе ја имаат честа да имаат толку добар учител... Ме гушна и го зеде писмото како спомен.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FallenAngel, post: 295330, member: 2191"] Полуматурска вечер. Се надевам повеќето од членови се оние кои завршиле осмолетка. Па споделете како сте ја прославиле полуматурската, збиравте ли пари на класниот / класната да купите нешто, или со учителот или учителката до четврто сте правеле некоја разделба? Јас лично до седмо бев во Македонија и немав полуматурска таму. Но на крајот од четврто собравме пари и му купивме златно ланче и организиравме разделбна вечер во една пицерија. Беше пријатно изненаден. А уште повеќе кога јас лично му го прочитав прошталното писмо кое сама го составував. Вака некако идеше ,, ти ни беше втор татко, ти не одведе во волшебен свет, ако не беше ти најмил наставниче ние не ќе знаевме да читаме, пишуваме и учиме. И крајот беше ,, сигурно ќе им бидеме љубоморни на идните првачиња кои ќе ја имаат честа да имаат толку добар учител... Ме гушна и го зеде писмото како спомен. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Образование
Полуматурска вечер
На врв
Bottom