Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Познати филозофски мисли
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Astrostoper" data-source="post: 31626" data-attributes="member: 660"><p>тотално непозната офтопиковска</p><p>.</p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 12px">сум сретнал луѓе, на кои другите им набиле комплекс на нижа вредност</span></strong></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 12px">сретнувам многу луѓе, кои комплекс на виша вредност си ги набиле сами</span></strong></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 12px">ама никогаш не сум сретнал некој кој сам си набил комлекс на нижа вpедност</span></strong></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><strong><span style="font-size: 12px">а никој, на кој другите му набиле комплекс на виша вредност</span></strong></span></p><p></p><p><span style="font-size: 18px"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="color: #ff0000">ај сега, кај се тие сокриени?</span></span></strong></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: #ff0000">астро</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Astrostoper, post: 31626, member: 660"] тотално непозната офтопиковска . [SIZE=4][B][SIZE=3]сум сретнал луѓе, на кои другите им набиле комплекс на нижа вредност[/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=4][B][SIZE=3]сретнувам многу луѓе, кои комплекс на виша вредност си ги набиле сами[/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=4][B][SIZE=3]ама никогаш не сум сретнал некој кој сам си набил комлекс на нижа вpедност[/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=4][B][SIZE=3]а никој, на кој другите му набиле комплекс на виша вредност[/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=5][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]ај сега, кај се тие сокриени?[/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0000]астро[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Познати филозофски мисли
На врв
Bottom