Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Позитивни и негативни страни на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 291622" data-attributes="member: 1970"><p>И во првиот и во вториот случај би се работело за луѓе кои на овој или оној начин ги лечат сопствените комплекси или си го надоградуваат сопственото его на виртуелен начин.Го кажуваат и прават сето она што не можат во реалноста.</p><p>(не зборувам за сите).</p><p>Оние на кои им фали внимание тролаат да би ги привлекле останатите.</p><p>Би сакала истите тие да ги доживеам во реалниот живот.Лесно е на форум да пишуваш мислења(постои гугл,постојат разни извори на информации со кои би можел во рок од дест мин.да составиш топ одговор на одредена тема),да си даваш карактеристики и особини кои ги немаш,а можеби би сакал да ги имаш,</p><p>ама ајде да видам како е во реалноста.Дали истите тие се или ќе бидат способни да сврзат една коплетна реченица.</p><p>Во суштина се работи за еден виртуелен свет,кој нема врска со реалноста за мене бар.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 291622, member: 1970"] И во првиот и во вториот случај би се работело за луѓе кои на овој или оној начин ги лечат сопствените комплекси или си го надоградуваат сопственото его на виртуелен начин.Го кажуваат и прават сето она што не можат во реалноста. (не зборувам за сите). Оние на кои им фали внимание тролаат да би ги привлекле останатите. Би сакала истите тие да ги доживеам во реалниот живот.Лесно е на форум да пишуваш мислења(постои гугл,постојат разни извори на информации со кои би можел во рок од дест мин.да составиш топ одговор на одредена тема),да си даваш карактеристики и особини кои ги немаш,а можеби би сакал да ги имаш, ама ајде да видам како е во реалноста.Дали истите тие се или ќе бидат способни да сврзат една коплетна реченица. Во суштина се работи за еден виртуелен свет,кој нема врска со реалноста за мене бар. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Позитивни и негативни страни на форумот
На врв
Bottom