Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Позитивни и негативни страни на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="ShakaZulu" data-source="post: 291539" data-attributes="member: 340"><p>Форумот нема врска, се е до индивидуата. Се' е до „тебе“ и како „ти“ ќе ги сватиш работите. Повеќе од 6 години сум безналку секојдневно а уште толку и можеби повеќе од моите први регистрации на некои одамна изгаснати балкански форуми... Форумите за мене се училиште, не викам дека имаат некои негативни страни но тие се банални ако се земат во предвит сите позитивни работи. Тука доаѓа она дека од тебе зависи. Како ти ќе ги сватиш форумите такви и тие за тебе ќе ти бидат. Некои ги користат за да тролаат и замараат други а некои ги користат за се надградуваат себесе, да помагаат на други и да учат од другите.</p><p>Виртуелните пријателства или омрази се друга категорија. Личното искуство ми кажува дека голема, безмалку цела листа на виртуелни непријатели се сосема нормалку луѓе кои ако не ги знаеш како индивидуи виртуелно претходно нема ни на крај памет да ти дојде какви тие можат и знаат да бидат НО после првото запознавање 99.99% од сите што си ги „мразел“ виртуелно ти се допаѓаат реално а оние што си ги сакал виртуелно (форумски) ги сакаш уште повеќе, се разбира „црни овци“ има и ќе има насекаде.</p><p>Трета важна која може да биде и прва е тоа дека ти и само ти го представуваш твојот лик на форум, никој не може да ти даде лажен идентитет ако самиот ти не си дадеш. Кога, на кои, колку и дали воопшто ќе се заразиш форумски од тебе зависи но и од оние со кои се дружиш или недружиш на форумите.</p><p></p><p>Нешто од мене и од сите други што како ааа уу за форумите може подетално да нејдете тука <a href="http://forum.crnobelo.com/threads/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC-%D0%90.1091/">http://forum.crnobelo.com/threads/Форум-А.1091/</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ShakaZulu, post: 291539, member: 340"] Форумот нема врска, се е до индивидуата. Се' е до „тебе“ и како „ти“ ќе ги сватиш работите. Повеќе од 6 години сум безналку секојдневно а уште толку и можеби повеќе од моите први регистрации на некои одамна изгаснати балкански форуми... Форумите за мене се училиште, не викам дека имаат некои негативни страни но тие се банални ако се земат во предвит сите позитивни работи. Тука доаѓа она дека од тебе зависи. Како ти ќе ги сватиш форумите такви и тие за тебе ќе ти бидат. Некои ги користат за да тролаат и замараат други а некои ги користат за се надградуваат себесе, да помагаат на други и да учат од другите. Виртуелните пријателства или омрази се друга категорија. Личното искуство ми кажува дека голема, безмалку цела листа на виртуелни непријатели се сосема нормалку луѓе кои ако не ги знаеш како индивидуи виртуелно претходно нема ни на крај памет да ти дојде какви тие можат и знаат да бидат НО после првото запознавање 99.99% од сите што си ги „мразел“ виртуелно ти се допаѓаат реално а оние што си ги сакал виртуелно (форумски) ги сакаш уште повеќе, се разбира „црни овци“ има и ќе има насекаде. Трета важна која може да биде и прва е тоа дека ти и само ти го представуваш твојот лик на форум, никој не може да ти даде лажен идентитет ако самиот ти не си дадеш. Кога, на кои, колку и дали воопшто ќе се заразиш форумски од тебе зависи но и од оние со кои се дружиш или недружиш на форумите. Нешто од мене и од сите други што како ааа уу за форумите може подетално да нејдете тука [URL='http://forum.crnobelo.com/threads/%D0%A4%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%BC-%D0%90.1091/']http://forum.crnobelo.com/threads/Форум-А.1091/[/URL] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Позитивни и негативни страни на форумот
На врв
Bottom