Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Позитивни и негативни страни на форумот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 291495" data-attributes="member: 3931"><p>Веке знаеме дека постои зависност од учество во форумите,со првото регистрирање почнува оној друг круг "пријатели,она друго место на кое ќе го губиме нашето драгоцено слободно време.Знаеме дека зависноста зема замав,но некако не веруваме дека форумот може толку да делува на нашето време.Има ли барем нешто добро во тапењето тапи агли,отупуваме или сознаваме .Да речеме позитивни страни се :разонода,хумор,смеа,нешто ново ке научиш,нови пријатели ке запознаеш,комуникација на друго ниво,можеш да кажеш што сакаш оти никој не знае кој си ...../Негативни страни:примаш непотребни а можда и неточни информации,оќоравуваш гледајки дали некој ке те прочита и си ја раниш суетата со расипана храна,а ако те искритикува некој се осекаш како да си напишал епитаф на сопствен гроб,почнуваш да ги искривуваш вистиниите обидувајки се со неко да се докажеш....Што мислите вие,има ли нешто позитивно,а што има негативно нашето присуство на форумов?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 291495, member: 3931"] Веке знаеме дека постои зависност од учество во форумите,со првото регистрирање почнува оној друг круг "пријатели,она друго место на кое ќе го губиме нашето драгоцено слободно време.Знаеме дека зависноста зема замав,но некако не веруваме дека форумот може толку да делува на нашето време.Има ли барем нешто добро во тапењето тапи агли,отупуваме или сознаваме .Да речеме позитивни страни се :разонода,хумор,смеа,нешто ново ке научиш,нови пријатели ке запознаеш,комуникација на друго ниво,можеш да кажеш што сакаш оти никој не знае кој си ...../Негативни страни:примаш непотребни а можда и неточни информации,оќоравуваш гледајки дали некој ке те прочита и си ја раниш суетата со расипана храна,а ако те искритикува некој се осекаш како да си напишал епитаф на сопствен гроб,почнуваш да ги искривуваш вистиниите обидувајки се со неко да се докажеш....Што мислите вие,има ли нешто позитивно,а што има негативно нашето присуство на форумов? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Позитивни и негативни страни на форумот
На врв
Bottom