Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Female" data-source="post: 280687" data-attributes="member: 2421"><p>Кога во мигот на потполната тишина пред да заспијам легнувам и потонувам во своите мисли, а пред мене се појавува твојот лик додека во ушите ми одѕвонуваат твоите зборови, твојот глас и шепот потсетувајќи ме на времето кога бевме среќни.</p><p>Кога зборовите можат да те воздигнат толку високо чиниш цел свет е твој истите тие се способни да те спуштат толку ниско, да те погодат длабоко и да те болат како свежо настаната рана. Болката што можеш да ја причиниш изговарајќи погрешен збор во погрешен момент може да те чини многу.</p><p>Несигурноста и безнадежноста знаеше да ги претвориш во доблести кои прераснуваат во сигурност и огромна надеж.</p><p>Плачот и тагата знаеше да ги измиеш тогаш кога најмногу ми беше потребна поддршка и нов бран на свежина од нови чувства.</p><p>Нови чувства ми донесе ти уште од првиот пат кога те погледнав.</p><p>Првиот пат кога те погледнав почувствувам некое чудно, неописливо чувство кое ми беше истовремено и познато и ново.</p><p>Познато беше тоа што кога ни се споија погледите здогледав нешто кое оддамна го барав, а средбата беше проткаена со чувство како да те знам цел живот додека новото беше прашање и предизвик поврзани со твоето постоење.</p><p>Твоето постоење ме прави среќна и кога знам дека можеби твоето срце и припаѓа на друга.</p><p>Ако твоето срце и припаѓа на друга биди среќен со неа таков КАКОВ ШТО СИ, зошто со мене не можеше да бидеш, а јас, јас ќе чекам некој кој повторно ќе ја оживее љубовта во мене и ќе ме прифати ваква КАКВА ШТО СУМ.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Female, post: 280687, member: 2421"] Кога во мигот на потполната тишина пред да заспијам легнувам и потонувам во своите мисли, а пред мене се појавува твојот лик додека во ушите ми одѕвонуваат твоите зборови, твојот глас и шепот потсетувајќи ме на времето кога бевме среќни. Кога зборовите можат да те воздигнат толку високо чиниш цел свет е твој истите тие се способни да те спуштат толку ниско, да те погодат длабоко и да те болат како свежо настаната рана. Болката што можеш да ја причиниш изговарајќи погрешен збор во погрешен момент може да те чини многу. Несигурноста и безнадежноста знаеше да ги претвориш во доблести кои прераснуваат во сигурност и огромна надеж. Плачот и тагата знаеше да ги измиеш тогаш кога најмногу ми беше потребна поддршка и нов бран на свежина од нови чувства. Нови чувства ми донесе ти уште од првиот пат кога те погледнав. Првиот пат кога те погледнав почувствувам некое чудно, неописливо чувство кое ми беше истовремено и познато и ново. Познато беше тоа што кога ни се споија погледите здогледав нешто кое оддамна го барав, а средбата беше проткаена со чувство како да те знам цел живот додека новото беше прашање и предизвик поврзани со твоето постоење. Твоето постоење ме прави среќна и кога знам дека можеби твоето срце и припаѓа на друга. Ако твоето срце и припаѓа на друга биди среќен со неа таков КАКОВ ШТО СИ, зошто со мене не можеше да бидеш, а јас, јас ќе чекам некој кој повторно ќе ја оживее љубовта во мене и ќе ме прифати ваква КАКВА ШТО СУМ. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
На врв
Bottom