Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 277934" data-attributes="member: 613"><p>Мојот бескраен мир,немир во недоглед.</p><p>Чудно зарем не?</p><p>Ги обединуваш овие две спротивставени страни.</p><p>Измеѓу се сите твои нежности кои влијаат длабоко врз мене.</p><p>Погледот,има толку многу различни значења,сите до еден со длабок дури понекогаш неподнослив интензитет.Дали така јас го доживувам или едноставно ме обмајува убавината на твоите очи.Очи полни со тага,срамежлив поглед створен само за мене,радост на мало неискусно детенце но сепак цврст,одлучен и сигурен во себе и за мене,за нас.</p><p>Цврстината на твоите раце ја градат мојата самодоверба.И ова неможам да го разберам.</p><p>Твоите ставови,размислувања,желби...неморам ни да ги знам,невозможно потполно се согласуваат со моите,а своите никогаш не ти ги ни кажав.</p><p>На секое поставено прашање зачудувачки го добивам одговорот кој веќе го имам посакано.</p><p>Го разгоре секој дел од мене,дури и оној кој самата не го познававав дека воопшто постои во мене.</p><p>Толку си ист а сепак различен од личноста која ја носам со мене од денот на моето раѓање.</p><p>Невозможно,едноставно невозможно.Сеуште не верувам дека постоиш токму таков и само за мене.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 277934, member: 613"] Мојот бескраен мир,немир во недоглед. Чудно зарем не? Ги обединуваш овие две спротивставени страни. Измеѓу се сите твои нежности кои влијаат длабоко врз мене. Погледот,има толку многу различни значења,сите до еден со длабок дури понекогаш неподнослив интензитет.Дали така јас го доживувам или едноставно ме обмајува убавината на твоите очи.Очи полни со тага,срамежлив поглед створен само за мене,радост на мало неискусно детенце но сепак цврст,одлучен и сигурен во себе и за мене,за нас. Цврстината на твоите раце ја градат мојата самодоверба.И ова неможам да го разберам. Твоите ставови,размислувања,желби...неморам ни да ги знам,невозможно потполно се согласуваат со моите,а своите никогаш не ти ги ни кажав. На секое поставено прашање зачудувачки го добивам одговорот кој веќе го имам посакано. Го разгоре секој дел од мене,дури и оној кој самата не го познававав дека воопшто постои во мене. Толку си ист а сепак различен од личноста која ја носам со мене од денот на моето раѓање. Невозможно,едноставно невозможно.Сеуште не верувам дека постоиш токму таков и само за мене. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
На врв
Bottom