Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Photographer" data-source="post: 263551" data-attributes="member: 449"><p>Тешка ноќ, безброј соништа.</p><p>Утро е!</p><p>Иста слика пред очите,</p><p>иста мисла во мислите,</p><p>иста песна потпевнувам,</p><p>само ликот кој го гледам е различен.</p><p>Странец или старец во огледалото...</p><p>Не си се променил многу, брадата пораснала, косата се проретчила,</p><p>познат ми е твојот лик...</p><p>Тој лик некогаш имаше ведра и весела насмевка. </p><p>Каде исчезна? Зарем времето те промени?</p><p>Не се препознавам, тагата си го прави своето, ликот се менува,</p><p>старец во огледалото, странец во огледалото.</p><p>Ми го зеде мојот најсилен адут.</p><p>Некогаш можев да сакам и да подарам насмевка.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Photographer, post: 263551, member: 449"] Тешка ноќ, безброј соништа. Утро е! Иста слика пред очите, иста мисла во мислите, иста песна потпевнувам, само ликот кој го гледам е различен. Странец или старец во огледалото... Не си се променил многу, брадата пораснала, косата се проретчила, познат ми е твојот лик... Тој лик некогаш имаше ведра и весела насмевка. Каде исчезна? Зарем времето те промени? Не се препознавам, тагата си го прави своето, ликот се менува, старец во огледалото, странец во огледалото. Ми го зеде мојот најсилен адут. Некогаш можев да сакам и да подарам насмевка. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
На врв
Bottom