Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Давор" data-source="post: 253072" data-attributes="member: 2070"><p>Ако некогаш се вратиш,побарај ме.Не за да бидеме повторно заедно,ниту пак за да останеме пријатели,ами за да видиш што направи од мене.Ако некогаш си среќна и ако срцето среќно ти потскокнува,сети се дека некогаш и јас бев таков.Сети се дека некогаш некој те сакал толку многу што би си го дал и животот за тебе.А тогаш види ме во твоите мисли сега,пропаднат и безживотен.Почувствувај ги мојата болка и мојата тага бар за момент,а потоа запрашај се дали твојата совест може да те остави мирна,бидејќи совеста е како душата на еден човек.</p><p>Ако некогаш се вратиш,се надевам дека ќе се вратиш запознаена со љубовта.Ако си ја искусила,тоа значи дека си среќна.Ако си среќна,тогаш љубовта е возвратена.Ако љубовта ти е возвратена,се надевам дека си станала подобра личност.Ако,ако,ако...на крај се се сведува на тоа 'ако'!</p><p>Ако некогаш се вратиш,врати се сменета.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Давор, post: 253072, member: 2070"] Ако некогаш се вратиш,побарај ме.Не за да бидеме повторно заедно,ниту пак за да останеме пријатели,ами за да видиш што направи од мене.Ако некогаш си среќна и ако срцето среќно ти потскокнува,сети се дека некогаш и јас бев таков.Сети се дека некогаш некој те сакал толку многу што би си го дал и животот за тебе.А тогаш види ме во твоите мисли сега,пропаднат и безживотен.Почувствувај ги мојата болка и мојата тага бар за момент,а потоа запрашај се дали твојата совест може да те остави мирна,бидејќи совеста е како душата на еден човек. Ако некогаш се вратиш,се надевам дека ќе се вратиш запознаена со љубовта.Ако си ја искусила,тоа значи дека си среќна.Ако си среќна,тогаш љубовта е возвратена.Ако љубовта ти е возвратена,се надевам дека си станала подобра личност.Ако,ако,ако...на крај се се сведува на тоа 'ако'! Ако некогаш се вратиш,врати се сменета. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
На врв
Bottom