Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Реми" data-source="post: 249895" data-attributes="member: 312"><p>Пот и ефтин парфем, вистинската комбинација од бљувотина, онде во собата, пред прагот и зад плакарот. Две лепрозни суштества низ домот и еден црвен куфер сред соба. Сметам, пресметувам и се надевам дека добитната комбинација на едноставни партали ќе го заслепи мојот љубен, онаму негде позади планината, жбунчињата и никаквиот смештај.</p><p>Планирам да поведам со себе трошка достоинство и сурова насмевка, бидејќи така е завршена пола работа. Другото ќе го заврши дечко ми. А депилаторот, тоа проклето мало дрндало што повеќе боли отколку што корне влакна, ми иде да го фрлам од петти, да го залепам од ѕид со иста сласт и наплив кога тепам муви со тепалка. Онаа нована од џамбо, неискористено оружје што сведочи за идните инсекатариски убиства.</p><p></p><p>Туку....</p><p></p><p></p><p>Јас и тој, сместени пред три послужени порции - куфери, патишта и патокази.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Реми, post: 249895, member: 312"] Пот и ефтин парфем, вистинската комбинација од бљувотина, онде во собата, пред прагот и зад плакарот. Две лепрозни суштества низ домот и еден црвен куфер сред соба. Сметам, пресметувам и се надевам дека добитната комбинација на едноставни партали ќе го заслепи мојот љубен, онаму негде позади планината, жбунчињата и никаквиот смештај. Планирам да поведам со себе трошка достоинство и сурова насмевка, бидејќи така е завршена пола работа. Другото ќе го заврши дечко ми. А депилаторот, тоа проклето мало дрндало што повеќе боли отколку што корне влакна, ми иде да го фрлам од петти, да го залепам од ѕид со иста сласт и наплив кога тепам муви со тепалка. Онаа нована од џамбо, неискористено оружје што сведочи за идните инсекатариски убиства. Туку.... Јас и тој, сместени пред три послужени порции - куфери, патишта и патокази. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
На врв
Bottom