Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="JaMi" data-source="post: 241368" data-attributes="member: 446"><p>Се радувам а истовремено сум тажна...</p><p>Го пакувам мојот црвен куфер и истовремено низ глава ми се премотува филмската лента од нашата љубовна приказна.</p><p>Секој момент поминат со тебе е сочуван во свилено марамче врзан со најубавата панделка.Секое марамче е спакувано во мојот црвен куфер и намирисано со твојот парфем.</p><p>Црвен е да,каква коинциденција...како што црвена е бојата на љубовта така и мојот куфер е полн со моменти од нашата љубов.</p><p>Ќе бидеме далеку, но не се плашам од далечината, нас не спојува нитката исткаена со срцето. Далечината само ќе ја зголеми нашата љубов,ќе направи да си недостигаме повеќе.По какви патишта и да одиме ние секогаш ќе се вратиме на оној нашиот,затоа што сме водени од најубавиот патоказ што секој го посакува а тоа е Љубовта.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JaMi, post: 241368, member: 446"] Се радувам а истовремено сум тажна... Го пакувам мојот црвен куфер и истовремено низ глава ми се премотува филмската лента од нашата љубовна приказна. Секој момент поминат со тебе е сочуван во свилено марамче врзан со најубавата панделка.Секое марамче е спакувано во мојот црвен куфер и намирисано со твојот парфем. Црвен е да,каква коинциденција...како што црвена е бојата на љубовта така и мојот куфер е полн со моменти од нашата љубов. Ќе бидеме далеку, но не се плашам од далечината, нас не спојува нитката исткаена со срцето. Далечината само ќе ја зголеми нашата љубов,ќе направи да си недостигаме повеќе.По какви патишта и да одиме ние секогаш ќе се вратиме на оној нашиот,затоа што сме водени од најубавиот патоказ што секој го посакува а тоа е Љубовта. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
На врв
Bottom