Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Female" data-source="post: 236847" data-attributes="member: 2421"><p><span style="font-size: 18px"><strong>ЗАБОРАВ</strong></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Улиците по кои чекореа.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Предметите кои тој ги поседуваше.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Сите заеднички места кои ги имаа посетено.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Мирисот на неговиот парфем.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Нивната заедничка песна.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Гласот што и кажува колку е убава.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Рацете кои ја милуваа.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Неговата прегратка-насјигурно место на светот.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Безгрижното чувство кога е покрај неа.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Срцебиењето секогаш кога ќе го види.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Треперењето додека ја држи во крило.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Чувството на комплетност.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Мислата дека се совршени еден за друг.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Или створени за да се заедно.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">За да бидат едно.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Две тела, со една душа.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Чувство на припадност.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Споменот кој вечно ќе живее во неа.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">И се’ што ја потсетува на него кога тој повеќе не е тука.</span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px">Никогаш нема да паднат во <strong>заборав!</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Female, post: 236847, member: 2421"] [SIZE=5][B]ЗАБОРАВ[/B][/SIZE] [CENTER][SIZE=4]Улиците по кои чекореа.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Предметите кои тој ги поседуваше.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Сите заеднички места кои ги имаа посетено.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Мирисот на неговиот парфем.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Нивната заедничка песна.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Гласот што и кажува колку е убава.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Рацете кои ја милуваа.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Неговата прегратка-насјигурно место на светот.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Безгрижното чувство кога е покрај неа.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Срцебиењето секогаш кога ќе го види.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Треперењето додека ја држи во крило.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Чувството на комплетност.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Мислата дека се совршени еден за друг.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Или створени за да се заедно.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]За да бидат едно.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Две тела, со една душа.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Чувство на припадност.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Споменот кој вечно ќе живее во неа.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]И се’ што ја потсетува на него кога тој повеќе не е тука.[/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=4]Никогаш нема да паднат во [B]заборав![/B][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
На врв
Bottom