Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Female" data-source="post: 235601" data-attributes="member: 2421"><p>Да ја оживеам темава:</p><p>(Зборовите повеќе кажуваат од што е напишано, само ако ја имате таа дарба да препознаете):</p><p><span style="font-size: 12px">Срцепарателни.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Сведоштво за твојата човечка природа.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px">Разделни.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Причина за јакнење и продолжеток на својот пат.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px">Болни.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Што ти го запираат здивот.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px">Среќни.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Допираат до длабочините на твојата душа нежно галејќи ја.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Длабоко врежан секој важен момент останува во твоето сеќавање засекогаш.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Момент кој ќе го носиш во куферот со спомени се додека твоето срце чука.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Со борба за да го доживееш моментот кој го заслужуваш.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Со секое отчукување на твоето срце живо се сеќаваш на моментот кој ти го смени животот.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Моментите како нераскинлив дел од животот.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Скапоценост што се заслужува со животното искуство.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Парче надеж и доказ дека си жив, дека додека има моменти и ти се случуваат - живееш!</span></p><p><span style="font-size: 12px">Како вечни животни сопатници минатите моменти се претвораат во сеќавања кои никогаш нема да те напуштат.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Дури и кога ќе бидеш стар и обелен ќе се сеќаваш на ТИЕ моменти.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Живеј во овој момент, овде и сега!</span></p><p><span style="font-size: 12px">Искорсти ја твојата шанса и прави незаборавни МОМЕНТИ.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Моменти еден ден проследени со сеќавања.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Моменти што ќе те одржуваат во живот.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Моменти проткаени со желба повторно да се вратиш во младоста.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Моменти кои чекаат да бидат доживеани.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Моменти што треба да ги доживееш.</span></p><p><span style="font-size: 12px">За да созрееш, да се наполниш со животно искуство, да пловиш низ твоето време желно посакувајќи да доживееш незаборавни моменти.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Потруди се.</span></p><p><span style="font-size: 12px"> Чекори по својот пат и живеј за твоите моменти! </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Female, post: 235601, member: 2421"] Да ја оживеам темава: (Зборовите повеќе кажуваат од што е напишано, само ако ја имате таа дарба да препознаете): [SIZE=3]Срцепарателни. Сведоштво за твојата човечка природа.[/SIZE] [SIZE=3]Разделни. Причина за јакнење и продолжеток на својот пат.[/SIZE] [SIZE=3]Болни. Што ти го запираат здивот.[/SIZE] [SIZE=3]Среќни. Допираат до длабочините на твојата душа нежно галејќи ја.[/SIZE] [SIZE=3]Длабоко врежан секој важен момент останува во твоето сеќавање засекогаш.[/SIZE] [SIZE=3]Момент кој ќе го носиш во куферот со спомени се додека твоето срце чука.[/SIZE] [SIZE=3]Со борба за да го доживееш моментот кој го заслужуваш.[/SIZE] [SIZE=3]Со секое отчукување на твоето срце живо се сеќаваш на моментот кој ти го смени животот. Моментите како нераскинлив дел од животот. Скапоценост што се заслужува со животното искуство. Парче надеж и доказ дека си жив, дека додека има моменти и ти се случуваат - живееш![/SIZE] [SIZE=3]Како вечни животни сопатници минатите моменти се претвораат во сеќавања кои никогаш нема да те напуштат.[/SIZE] [SIZE=3]Дури и кога ќе бидеш стар и обелен ќе се сеќаваш на ТИЕ моменти.[/SIZE] [SIZE=3]Живеј во овој момент, овде и сега! Искорсти ја твојата шанса и прави незаборавни МОМЕНТИ. Моменти еден ден проследени со сеќавања.[/SIZE] [SIZE=3]Моменти што ќе те одржуваат во живот.[/SIZE] [SIZE=3]Моменти проткаени со желба повторно да се вратиш во младоста.[/SIZE] [SIZE=3]Моменти кои чекаат да бидат доживеани. Моменти што треба да ги доживееш. За да созрееш, да се наполниш со животно искуство, да пловиш низ твоето време желно посакувајќи да доживееш незаборавни моменти.[/SIZE] [SIZE=3]Потруди се.[/SIZE] [SIZE=3] Чекори по својот пат и живеј за твоите моменти! [/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
На врв
Bottom