Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Smile" data-source="post: 209187" data-attributes="member: 2499"><p><em><span style="font-size: 12px">„Додадете боја во животот - променете го“</span></em></p><p>Тој посегна и внимателно и ги откопча првите неколку копчиња од нејзиниот фустан.Ја крена во раце и ја втурна во кадата,а притоа своето голо мускулесто тело го спушти над нејзиното.Адреналинот растеше кога тој ја грабна за зглобовите и ја повлече во некоговиот скут така што нејзините раширени нозе се наогаа околу неговите колкови.Тој ги приклешти рацете околу нејзината половина ,и ја бакна,агресивно и жешко без игри и задевања.Повеке немаше каде да оди и кажа само -Моја си - и низ водата се разлеа црвена крв.Црвена која го обележи нејзиниот живот.Ова беше најголемата промена во животот,додавајки ја црвената боја ,промена на секоја девојка.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Smile, post: 209187, member: 2499"] [I][SIZE=12px]„Додадете боја во животот - променете го“[/SIZE][/I] Тој посегна и внимателно и ги откопча првите неколку копчиња од нејзиниот фустан.Ја крена во раце и ја втурна во кадата,а притоа своето голо мускулесто тело го спушти над нејзиното.Адреналинот растеше кога тој ја грабна за зглобовите и ја повлече во некоговиот скут така што нејзините раширени нозе се наогаа околу неговите колкови.Тој ги приклешти рацете околу нејзината половина ,и ја бакна,агресивно и жешко без игри и задевања.Повеке немаше каде да оди и кажа само -Моја си - и низ водата се разлеа црвена крв.Црвена која го обележи нејзиниот живот.Ова беше најголемата промена во животот,додавајки ја црвената боја ,промена на секоја девојка. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Пишуваме на зададена тема (прашања и предлози)
На врв
Bottom