Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Писмо до идниот јас
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 216423" data-attributes="member: 1302"><p>Ољушке... Се сеќаваш како се замисљуеше себеси за 10-20 године?? Се плашим дека си забраела и мислим дека треба да те потсетим , што е и целта на писмово. </p><p></p><p>Се сеќаваш на одморот у грција когај пукна да те стаа на балерината да се возиш? Се сеќаваш како здивот ти запре и неможеше да дојдеш до воздух?Лошо чувство нели... ама дали се сеќаваш како почна пак да дишиш?? ...Се сети нели. У моментот кој ги виде мама, тато и брат ти како насмеано те чекаа доле пред балерината. Знаеше дека тие тројца свекоаш ќе бида твој спас од секој пад, нивната близина ти даваше живот. Ова ти го кажуем само затоа што се плашим дека годинете те натерале да се оддалечиш од нив тројца, се плашим дека недоволно им покажуеш колку ти знача. Немој да ја праеш таја грешка. Мама и тато са стари, им треба да те вида, да те слушна. Сега е време ти да им дадеш воздух да диша, со твоето присуство. </p><p></p><p>Се сеќаваш како замисљуеше дека ќе бидеш жена со кариера, ѕверка у бизнис, а нежна мајка и сопруга дома. Најмалку 3 деца рековмо нели? Знам дека си добра мајка, знам дека децата ти са сигурно на прво место и дека паничиш од типот леле па рекоа до сега ќе дојда дома, леле моб не им е достапен, и дека знаеш да се притресеш од страф да не им се десило нешто. Полека, застани. Немој толку да се плашиш од животот, пушти го срцето да чука без секирацие. Веруј си себе дека си одгледала добри деца кои знаа што е добро а што е лошо. Ако наследиле од тебе дел од почитта за родителите, знај дека никоаш нема да те доведа у состојба да се секираш у празно. </p><p></p><p>Сакај го муж ти. Знаеш каков е договорот,бидиму секогаш намиришана, дотерана и верна. Прај му ќеиф ама не забравај и на својот, знаеш на што мислим. Немој да забраеш да се караш со него, зошто знаеш дека тоа што следи после слатко карање е преубавоооо. СВЕКОАШ СПИЈТЕ НА ИСТ КРЕВЕТ колку и да сте наљутени, те молим не драматизирај како што знаеш , а после цела ноќ не спиеш и плачеш. Баталија некоаш гордоста, гушниго нема да ти се стопа рукете. </p><p></p><p>Имај време за себе, аман те молим немој да бидеш како мама у тој поглед. И до дуќан иди и личи на чуек. Остај ти мама што вика абе што и да облечем пак сум убаа, средуј се, (ова е наредба) </p><p></p><p>Работај го тоа што го сакаш, не губи здравје за глупости. Чувај се за внуците. </p><p></p><p>А ако работете не са така како што ги замисљуевмо, не се секирај. Најдиме, ја сум у тебе, мојата младост ќе ти помогне да најдеш пут до она што го сакаш. Некоаш младоста и лудоста са многу корисни, немој тоа да го забраеш. Ти неможеш да бидеш неуспешна, едноставно сетисе за ѕвездата што ти е на чело, најди начин да ја запалиш и да ти сија. </p><p></p><p>Уште некој ситен совет, немој да проаѓаш до људи што питаа без да фрлиш париче, тоа е една од твојте одлике, помагај колку можеш. Пеј , немој да не си пеела, ако не си на бина, нема врска., тоа некоаш те праеше многу среќна. И не заборавај на другаркете, имај време за нив, смеењето и спомените од младост ќе ви бида лексилиум природен . </p><p></p><p>А да, ќе забраев. Прости ми ако сум или ќе напраем нешто у младост за што ти ќе се каеш, прифати го и биди подобра од тоа, прости ми.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 216423, member: 1302"] Ољушке... Се сеќаваш како се замисљуеше себеси за 10-20 године?? Се плашим дека си забраела и мислим дека треба да те потсетим , што е и целта на писмово. Се сеќаваш на одморот у грција когај пукна да те стаа на балерината да се возиш? Се сеќаваш како здивот ти запре и неможеше да дојдеш до воздух?Лошо чувство нели... ама дали се сеќаваш како почна пак да дишиш?? ...Се сети нели. У моментот кој ги виде мама, тато и брат ти како насмеано те чекаа доле пред балерината. Знаеше дека тие тројца свекоаш ќе бида твој спас од секој пад, нивната близина ти даваше живот. Ова ти го кажуем само затоа што се плашим дека годинете те натерале да се оддалечиш од нив тројца, се плашим дека недоволно им покажуеш колку ти знача. Немој да ја праеш таја грешка. Мама и тато са стари, им треба да те вида, да те слушна. Сега е време ти да им дадеш воздух да диша, со твоето присуство. Се сеќаваш како замисљуеше дека ќе бидеш жена со кариера, ѕверка у бизнис, а нежна мајка и сопруга дома. Најмалку 3 деца рековмо нели? Знам дека си добра мајка, знам дека децата ти са сигурно на прво место и дека паничиш од типот леле па рекоа до сега ќе дојда дома, леле моб не им е достапен, и дека знаеш да се притресеш од страф да не им се десило нешто. Полека, застани. Немој толку да се плашиш од животот, пушти го срцето да чука без секирацие. Веруј си себе дека си одгледала добри деца кои знаа што е добро а што е лошо. Ако наследиле од тебе дел од почитта за родителите, знај дека никоаш нема да те доведа у состојба да се секираш у празно. Сакај го муж ти. Знаеш каков е договорот,бидиму секогаш намиришана, дотерана и верна. Прај му ќеиф ама не забравај и на својот, знаеш на што мислим. Немој да забраеш да се караш со него, зошто знаеш дека тоа што следи после слатко карање е преубавоооо. СВЕКОАШ СПИЈТЕ НА ИСТ КРЕВЕТ колку и да сте наљутени, те молим не драматизирај како што знаеш , а после цела ноќ не спиеш и плачеш. Баталија некоаш гордоста, гушниго нема да ти се стопа рукете. Имај време за себе, аман те молим немој да бидеш како мама у тој поглед. И до дуќан иди и личи на чуек. Остај ти мама што вика абе што и да облечем пак сум убаа, средуј се, (ова е наредба) Работај го тоа што го сакаш, не губи здравје за глупости. Чувај се за внуците. А ако работете не са така како што ги замисљуевмо, не се секирај. Најдиме, ја сум у тебе, мојата младост ќе ти помогне да најдеш пут до она што го сакаш. Некоаш младоста и лудоста са многу корисни, немој тоа да го забраеш. Ти неможеш да бидеш неуспешна, едноставно сетисе за ѕвездата што ти е на чело, најди начин да ја запалиш и да ти сија. Уште некој ситен совет, немој да проаѓаш до људи што питаа без да фрлиш париче, тоа е една од твојте одлике, помагај колку можеш. Пеј , немој да не си пеела, ако не си на бина, нема врска., тоа некоаш те праеше многу среќна. И не заборавај на другаркете, имај време за нив, смеењето и спомените од младост ќе ви бида лексилиум природен . А да, ќе забраев. Прости ми ако сум или ќе напраем нешто у младост за што ти ќе се каеш, прифати го и биди подобра од тоа, прости ми. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Писмо до идниот јас
На врв
Bottom