Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Писател на тапет: Гијом Мисо
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 263433" data-attributes="member: 272"><p>Се развило дискусија околу некој писател што горе доле го имам читано, а јас појма да си неам.</p><p>Нејсе...</p><p>Гијом го читав од средната адолесценција кога и не беше толку познат во нашево поднебје освен со 2 книги. Се сеќавам кога се публикуваше третата, почнаа увелико да се кубат коси. Кога го читав, ми беше интересен пошо бев во таа фаза на лесни романчиња. Го читав на српски, пошто веќе бев запознаен за слабите преработки по книжарниците. Гијом е добар во своето поднебје, - вадење на лесни романчиња, приспособени за лесна консумација на пошироката публика. </p><p>Сите негови книги откако ќе човек е запознаен на сличните прикаски се далеку од некаков мајндфак што може да ти генерира додека ги читаш. Денес не би се осмелил да го читам, затоа што би ми изгледал далеку од солиден. Но често го препорачувам на луѓе кои го читаат Коељо, Спаркс, Стил. Книгите не би му ги дискутирал секоја засебно затоа што му се релативно слични.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 263433, member: 272"] Се развило дискусија околу некој писател што горе доле го имам читано, а јас појма да си неам. Нејсе... Гијом го читав од средната адолесценција кога и не беше толку познат во нашево поднебје освен со 2 книги. Се сеќавам кога се публикуваше третата, почнаа увелико да се кубат коси. Кога го читав, ми беше интересен пошо бев во таа фаза на лесни романчиња. Го читав на српски, пошто веќе бев запознаен за слабите преработки по книжарниците. Гијом е добар во своето поднебје, - вадење на лесни романчиња, приспособени за лесна консумација на пошироката публика. Сите негови книги откако ќе човек е запознаен на сличните прикаски се далеку од некаков мајндфак што може да ти генерира додека ги читаш. Денес не би се осмелил да го читам, затоа што би ми изгледал далеку од солиден. Но често го препорачувам на луѓе кои го читаат Коељо, Спаркс, Стил. Книгите не би му ги дискутирал секоја засебно затоа што му се релативно слични. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Писател на тапет: Гијом Мисо
На врв
Bottom