Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Педофилија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 374892" data-attributes="member: 229"><p>Само што ја завршив документарката "Tell Me Who I Am" и се изнаплакав, искрено.</p><p>Алекс паѓа од мотор на 18 години и ја губи дотогашната меморија, па се ослонува целосно на приказните што му ги кажува неговото семејство, поточно највеќе неговиот брат-близнак Маркус.</p><p>Така, од 18 години почнува да гради нови мемории базирани на слики и искази на други.</p><p>Како и да е, полека почнува да се сомнева дека нешто не штимало во целиот нивен живот, па на 32 наоѓа слика која не требало да ја најде и тогаш Маркус е приморан да му признае дека мајка им ги малтретирала сексуално.</p><p>Сопствени деца, еј!</p><p>Срце ми се скина слушајќи ги. Едниов сосема збунет, по втор пат губи компас кој е тој и што е неговиот живот, а другиов пола живот се измачува со тајната, но и се радува што барем брата си може да го заштити од тие мемории.</p><p>Сега се и двајцата мажи во свои 50-ти години и дури сега Маркус му кажа подетално што се случувало и тоа преку видео пошто немал сила да го погледне во очи. Како и би, кога сопствена мајка те силувала и „давала“ на други педофили да те силуваат???</p><p>Се гледа дека се прекрасни луѓе и двајцата... како можела така да си ги осакати децата?</p><p>Мислам дека некое време ќе го мислам случајов. А уште колку има неоткриени...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 374892, member: 229"] Само што ја завршив документарката "Tell Me Who I Am" и се изнаплакав, искрено. Алекс паѓа од мотор на 18 години и ја губи дотогашната меморија, па се ослонува целосно на приказните што му ги кажува неговото семејство, поточно највеќе неговиот брат-близнак Маркус. Така, од 18 години почнува да гради нови мемории базирани на слики и искази на други. Како и да е, полека почнува да се сомнева дека нешто не штимало во целиот нивен живот, па на 32 наоѓа слика која не требало да ја најде и тогаш Маркус е приморан да му признае дека мајка им ги малтретирала сексуално. Сопствени деца, еј! Срце ми се скина слушајќи ги. Едниов сосема збунет, по втор пат губи компас кој е тој и што е неговиот живот, а другиов пола живот се измачува со тајната, но и се радува што барем брата си може да го заштити од тие мемории. Сега се и двајцата мажи во свои 50-ти години и дури сега Маркус му кажа подетално што се случувало и тоа преку видео пошто немал сила да го погледне во очи. Како и би, кога сопствена мајка те силувала и „давала“ на други педофили да те силуваат??? Се гледа дека се прекрасни луѓе и двајцата... како можела така да си ги осакати децата? Мислам дека некое време ќе го мислам случајов. А уште колку има неоткриени... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Педофилија
На врв
Bottom