Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Патот до успехот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Solstice" data-source="post: 167398" data-attributes="member: 1791"><p>Oставете го Себастијан со неговото мислење околу успехот и дефинирајте го вашето,немојте да се критикувате измеѓу себе.</p><p>Успех е кога ќе успееш да исполниш некоја одредена цел во животот. А сите имаме различни цели,therefore сите имаме различни гледишта на успехот. Успехот не е само материјален,но не е ни само спиритуален. Оние што успеале да ги балансираат тие две,извлекле максимум од своите цели и од својот успех,општо гледано.</p><p>Понекогаш е успех да останеш смирен кога се те нервира. Некогаш е успех да заработиш за добра кола,која сонуваш да ја возиш.</p><p>Успехот и среќата се разликуваат во едно нешто,а тоа е човечкиот труд. Во успехот го има,во среќата не. Затоа среќата е релативна ствар,а успехот зависи од нас.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Solstice, post: 167398, member: 1791"] Oставете го Себастијан со неговото мислење околу успехот и дефинирајте го вашето,немојте да се критикувате измеѓу себе. Успех е кога ќе успееш да исполниш некоја одредена цел во животот. А сите имаме различни цели,therefore сите имаме различни гледишта на успехот. Успехот не е само материјален,но не е ни само спиритуален. Оние што успеале да ги балансираат тие две,извлекле максимум од своите цели и од својот успех,општо гледано. Понекогаш е успех да останеш смирен кога се те нервира. Некогаш е успех да заработиш за добра кола,која сонуваш да ја возиш. Успехот и среќата се разликуваат во едно нешто,а тоа е човечкиот труд. Во успехот го има,во среќата не. Затоа среќата е релативна ствар,а успехот зависи од нас. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Патот до успехот
На врв
Bottom