Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Партнер со инвалидитет
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Scars" data-source="post: 7816" data-attributes="member: 264"><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="color: #000000">Девојки колку сте спремни за да би влегле во врска со инвалидизирано лице?Дали би влегле во врска со инвалидизирано лице?Што кога во вас е вљубено инвалидизирано лице и ви приоѓа како би реагирале?Ви се случила ли таква љубов,врска и со какви мислења сте излегле од таква врска?Според мое мислење многу многу ретко некоја особа би сакал/а да влезе во врска со некое инвалидизирано лице скоро никогаш(со исклучоци).Како е чувството да живееш во агонија,да не бидеш сакан,да бидат сите со тебе порад сожалување ,а не поради самиот ти?Можеби ќе чуеме и мислење од некој/а особа со инвалидитет којашто е на форумот и како ја/го доживуваат потенцијалните партнери/ки.Сакам искрени мислења.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Scars, post: 7816, member: 264"] [FONT=Verdana][COLOR=#000000]Девојки колку сте спремни за да би влегле во врска со инвалидизирано лице?Дали би влегле во врска со инвалидизирано лице?Што кога во вас е вљубено инвалидизирано лице и ви приоѓа како би реагирале?Ви се случила ли таква љубов,врска и со какви мислења сте излегле од таква врска?Според мое мислење многу многу ретко некоја особа би сакал/а да влезе во врска со некое инвалидизирано лице скоро никогаш(со исклучоци).Како е чувството да живееш во агонија,да не бидеш сакан,да бидат сите со тебе порад сожалување ,а не поради самиот ти?Можеби ќе чуеме и мислење од некој/а особа со инвалидитет којашто е на форумот и како ја/го доживуваат потенцијалните партнери/ки.Сакам искрени мислења.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Партнер со инвалидитет
На врв
Bottom