Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Партнерот е од село...
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="True_Blood" data-source="post: 216474" data-attributes="member: 310"><p>Мојот дечко е од село.</p><p>Дечкото со кој сум повеќе од 4 години, кој ми покажа што значи да се грижиш, да толерираш, да сонуваш, да љубиш...</p><p>Човекот кој ги прифаќа моите студени дланки навечер, топлејќи ги на неговите гради, човекот кој ме покрива секое утро пред да иде на работа.</p><p>Човекот кој се гордее со мене, кој ме прифаќа со сите мои налудничавости во пакет, кој ме сака и кога не сум чешлана, дотерана и нашминкана.</p><p>Да, тој, кој од село дојде во мојот живот за да ми покаже колку краснотии фалат на „ градските “ луѓе.</p><p>И единствениот кој во моите мисли е татко на моето дете.</p><p></p><p>Љубовта не е дефиниција, не е став, не е идеја и локација.</p><p>Љубовта е.</p><p>Како што сум јас, како што си ти.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="True_Blood, post: 216474, member: 310"] Мојот дечко е од село. Дечкото со кој сум повеќе од 4 години, кој ми покажа што значи да се грижиш, да толерираш, да сонуваш, да љубиш... Човекот кој ги прифаќа моите студени дланки навечер, топлејќи ги на неговите гради, човекот кој ме покрива секое утро пред да иде на работа. Човекот кој се гордее со мене, кој ме прифаќа со сите мои налудничавости во пакет, кој ме сака и кога не сум чешлана, дотерана и нашминкана. Да, тој, кој од село дојде во мојот живот за да ми покаже колку краснотии фалат на „ градските “ луѓе. И единствениот кој во моите мисли е татко на моето дете. Љубовта не е дефиниција, не е став, не е идеја и локација. Љубовта е. Како што сум јас, како што си ти. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Партнерот е од село...
На врв
Bottom