Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Паразити кај домашните миленици
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Aleksis" data-source="post: 305582" data-attributes="member: 2736"><p>Јас на моето маче забележав по некоја болва кога го земав пред една недела. Му ставив Неопетроид и го избањав со шампон против болви и сега гајле нема.</p><p>Чекам да порасне уште малку за да му ставам ампула. Еден месец ќе бидам раат ама сега малечко е уште за неа. Исто видов еден рецепт за заштита од болви, кој верувам воопшто не е штетен, и лесно се прави, па ако некој има проблем со нив можеби ќе му помогне.</p><p>Потребни состојки:</p><p>-Кора од лимон</p><p>-Рузмарин (може и сув и свежо гранче)</p><p>Ја ставате кората од лимон во тенџере со зовриена вода, и го додавате рузмаринот. Оставете го така цел ноќ а утредента исцадете ја течноста и сипете го во прскач за вода. Прскајте го миленикот со оваа течност два пати неделно. Крзното ќе му стане сјајно и исто така нема да има болви.</p><p></p><p>Инаку имам прашање.</p><p>Дали апчето за глисти има врска со тежината и возраста, како и ампулата, односно дали има одредено период кога точно може да се даде првото апче за заштита од глисти?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aleksis, post: 305582, member: 2736"] Јас на моето маче забележав по некоја болва кога го земав пред една недела. Му ставив Неопетроид и го избањав со шампон против болви и сега гајле нема. Чекам да порасне уште малку за да му ставам ампула. Еден месец ќе бидам раат ама сега малечко е уште за неа. Исто видов еден рецепт за заштита од болви, кој верувам воопшто не е штетен, и лесно се прави, па ако некој има проблем со нив можеби ќе му помогне. Потребни состојки: -Кора од лимон -Рузмарин (може и сув и свежо гранче) Ја ставате кората од лимон во тенџере со зовриена вода, и го додавате рузмаринот. Оставете го така цел ноќ а утредента исцадете ја течноста и сипете го во прскач за вода. Прскајте го миленикот со оваа течност два пати неделно. Крзното ќе му стане сјајно и исто така нема да има болви. Инаку имам прашање. Дали апчето за глисти има врска со тежината и возраста, како и ампулата, односно дали има одредено период кога точно може да се даде првото апче за заштита од глисти? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Домашни миленици
Паразити кај домашните миленици
На врв
Bottom