Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Паради на гордоста
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MoonFairy" data-source="post: 374309" data-attributes="member: 1925"><p>А зошто воопшто сексуалната одредба треба да биде нешто за да се добијаат некои права? И за кави права воопшто се заборува? Некој ги шврка со стапче по газот и му кажува НЕМОЈ СО МАЖ или НЕМОЈ СО ЖЕНА?</p><p>Мислам кого го боли стојко кој со кого се `работи`?!</p><p>Кој му забранил?</p><p>Кој ги спречил?</p><p>На кого му е гајле?</p><p>Какви права бараат? Значи не се во ништо обесправени.</p><p>И да, убаво праша [USER=2887]@Outrider[/USER] , на што се горди бе?</p><p>Ај геј, лезбејка ајде па и некако можам да дигестирам, ама трансродови бе... ?! Сериозно?! Некои фрикови кои решиле секој ден да им биде Прочка и карневал?</p><p>И на тоа ли треба да се биде горд?</p><p>Не ги осудувам, не ги ни мразам, не ги ни подржувам...</p><p>Кој што сака нека си прави....</p><p>Ама тогаш ајде и ние како стрејт по сексуална определба да бараме некои права?</p><p>Не ми е јасно во кој дел и во кој аспект од животот се обесправени?</p><p>Сигурно работат, и тоа не влијае на нивниот квалитет во работата...</p><p>Ене Брнабиќ е премиер...а на кого му е битно дали е геј или не?</p><p>Зошто тоа мора да се потенцира?</p><p>Педери и лезбејки имало од кога постои човештвото и ќе има се` дури постои светов... дури хомосексуалноста ја има и кај некои животни...</p><p>Ама зошто се фаворизира? Зошто се потенцира? Зошто се форсира?</p><p></p><p>Ништо...</p><p>Следно ние да направиме стрејт парада...и да покажеме дека и ние сме горди? А?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MoonFairy, post: 374309, member: 1925"] А зошто воопшто сексуалната одредба треба да биде нешто за да се добијаат некои права? И за кави права воопшто се заборува? Некој ги шврка со стапче по газот и му кажува НЕМОЈ СО МАЖ или НЕМОЈ СО ЖЕНА? Мислам кого го боли стојко кој со кого се `работи`?! Кој му забранил? Кој ги спречил? На кого му е гајле? Какви права бараат? Значи не се во ништо обесправени. И да, убаво праша [USER=2887]@Outrider[/USER] , на што се горди бе? Ај геј, лезбејка ајде па и некако можам да дигестирам, ама трансродови бе... ?! Сериозно?! Некои фрикови кои решиле секој ден да им биде Прочка и карневал? И на тоа ли треба да се биде горд? Не ги осудувам, не ги ни мразам, не ги ни подржувам... Кој што сака нека си прави.... Ама тогаш ајде и ние како стрејт по сексуална определба да бараме некои права? Не ми е јасно во кој дел и во кој аспект од животот се обесправени? Сигурно работат, и тоа не влијае на нивниот квалитет во работата... Ене Брнабиќ е премиер...а на кого му е битно дали е геј или не? Зошто тоа мора да се потенцира? Педери и лезбејки имало од кога постои човештвото и ќе има се` дури постои светов... дури хомосексуалноста ја има и кај некои животни... Ама зошто се фаворизира? Зошто се потенцира? Зошто се форсира? Ништо... Следно ние да направиме стрејт парада...и да покажеме дека и ние сме горди? А? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Паради на гордоста
На врв
Bottom