Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Паради на гордоста
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 374291" data-attributes="member: 2887"><p>Освен п***р, дали си и дислексичен или Аспергер?</p><p>Јасно и гласно напишав дека нема евиденција за да хомосексуализмот се смета за болест. Да ти преведам, не е болест.</p><p>Но, хомосексуализмот со себе носи ихнерентни ризици за лицата кои се припадници на таа сексуалност.</p><p>Од далеку поголема склоност кон убиства, самоубиства, обиди, дрога, алкохол, семејно насилство и што све не.</p><p>Сето тоа фино и лепо беше аргументирано со линкови.</p><p></p><p>Меѓу кои и оној од хомо скупот во САД каде буквално илјадници педери се ебеа јавно, на сред град, на сред бел ден, пред полиција, пред минувачи, жени, деца.</p><p>Појак репрезентативен примерок амин.</p><p></p><p>Имам роџак кој е бисексуалец и пак сега ме избегнува пошто му реков дека ако продолжи вака ќе закачи ХИВ еден ден, да престане со Грајндер туку да си најде дечко за сериозно и да биде во моногамна врска, не само од морално-етички туку чисто прагматични, здравствени и психички причини.</p><p></p><p>А за бришење, кој си ти бре к*р фактор да кажуваш што е за бришење? Дај да видиме кои се тие постови со омраза?</p><p>Ако реалноста ти е навредлива тогаш барај си чаре да ја избегнеш некако, хаш, мара, џин-тоник, смек, било што.</p><p>Се регнал некој п***р и одма да брише и цензурира. Типично и очекувано поведение.</p><p></p><p>Да, имам проблеми, но ниту еден проблем не е во рангот на примање к*р во дебело црево, сисање по нужници, букаке на сред улица, грајндерисување и остали поведенија типични за извесна популација.</p><p></p><p>Знаеш што е хомофоб? Хомо на латински е човек а фобија е страв. Значи тој поим преведен е страв од луѓе. Правилно би требало да употребувате хомосексофобија. Види види си го присвоиле поимот човек бе...ццц...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 374291, member: 2887"] Освен п***р, дали си и дислексичен или Аспергер? Јасно и гласно напишав дека нема евиденција за да хомосексуализмот се смета за болест. Да ти преведам, не е болест. Но, хомосексуализмот со себе носи ихнерентни ризици за лицата кои се припадници на таа сексуалност. Од далеку поголема склоност кон убиства, самоубиства, обиди, дрога, алкохол, семејно насилство и што све не. Сето тоа фино и лепо беше аргументирано со линкови. Меѓу кои и оној од хомо скупот во САД каде буквално илјадници педери се ебеа јавно, на сред град, на сред бел ден, пред полиција, пред минувачи, жени, деца. Појак репрезентативен примерок амин. Имам роџак кој е бисексуалец и пак сега ме избегнува пошто му реков дека ако продолжи вака ќе закачи ХИВ еден ден, да престане со Грајндер туку да си најде дечко за сериозно и да биде во моногамна врска, не само од морално-етички туку чисто прагматични, здравствени и психички причини. А за бришење, кој си ти бре к*р фактор да кажуваш што е за бришење? Дај да видиме кои се тие постови со омраза? Ако реалноста ти е навредлива тогаш барај си чаре да ја избегнеш некако, хаш, мара, џин-тоник, смек, било што. Се регнал некој п***р и одма да брише и цензурира. Типично и очекувано поведение. Да, имам проблеми, но ниту еден проблем не е во рангот на примање к*р во дебело црево, сисање по нужници, букаке на сред улица, грајндерисување и остали поведенија типични за извесна популација. Знаеш што е хомофоб? Хомо на латински е човек а фобија е страв. Значи тој поим преведен е страв од луѓе. Правилно би требало да употребувате хомосексофобија. Види види си го присвоиле поимот човек бе...ццц... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Паради на гордоста
На врв
Bottom