Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Хумор
Охридски речник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The_Mayor" data-source="post: 204142" data-attributes="member: 779"><p>Викет лабудине оделе кај паткана ради поштовање и колегијалност, ами как да не -скопјанска работа, паткана не е лебед то ти е нешо измеѓу лебед и гулаб (или по скопски лабуд и голуб), колку да се напрајт мајтап од кафичиве наши...башка и не е смешно само е саркастично.... пак ќе речам море луѓе скопјанци : ни си ги пикајте мадината на менгеме мојт да ви ги стегнат и многу смешно да ви паднит.</p><p>Пак оние од владана како ме изнервираја еднаш ко ги напраја тие анти рекламите на јутубон за туризмов наш, со еден малоумен глумец , (не знам дали е вистина ама викет дека од дискавери го зеле) и најмиле уш некој таму да глумат анти кенлери , анти домаќини, анти продавачи. А јас пак до сега такви не сум видел, ама во Скопјено некогаш ко ќе дојдам - не дек сакам да одам, туку чисто информативно да проверам до кај им е кислородон и ќе влезам во некој кафичи и полсат мафтај по то кенљерките- ооо моме , дај ма нешо дој послужине... и таа само се муртит и пак не идет, сигурно во себе си викат: оф леле охриѓаништа сељачишта, сега ќе видат како се наплаѓат овде- скопско пиво 130 денари, абсолут водка 200...амори моме ќе платиме ние, ама вие поскапи и од кај нас сте биле...ам како сакате бе вие буљаши , не гледаш специјален гостин ни е Џони Лајв, ова е море Ванила а не кај вас Кубалибре или Дон Вито.</p><p></p><p>Постов е резултат на ривалство- не е намерата да ве провоцирам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Mayor, post: 204142, member: 779"] Викет лабудине оделе кај паткана ради поштовање и колегијалност, ами как да не -скопјанска работа, паткана не е лебед то ти е нешо измеѓу лебед и гулаб (или по скопски лабуд и голуб), колку да се напрајт мајтап од кафичиве наши...башка и не е смешно само е саркастично.... пак ќе речам море луѓе скопјанци : ни си ги пикајте мадината на менгеме мојт да ви ги стегнат и многу смешно да ви паднит. Пак оние од владана како ме изнервираја еднаш ко ги напраја тие анти рекламите на јутубон за туризмов наш, со еден малоумен глумец , (не знам дали е вистина ама викет дека од дискавери го зеле) и најмиле уш некој таму да глумат анти кенлери , анти домаќини, анти продавачи. А јас пак до сега такви не сум видел, ама во Скопјено некогаш ко ќе дојдам - не дек сакам да одам, туку чисто информативно да проверам до кај им е кислородон и ќе влезам во некој кафичи и полсат мафтај по то кенљерките- ооо моме , дај ма нешо дој послужине... и таа само се муртит и пак не идет, сигурно во себе си викат: оф леле охриѓаништа сељачишта, сега ќе видат како се наплаѓат овде- скопско пиво 130 денари, абсолут водка 200...амори моме ќе платиме ние, ама вие поскапи и од кај нас сте биле...ам како сакате бе вие буљаши , не гледаш специјален гостин ни е Џони Лајв, ова е море Ванила а не кај вас Кубалибре или Дон Вито. Постов е резултат на ривалство- не е намерата да ве провоцирам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Хумор
Охридски речник
На врв
Bottom