Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Оскари 2016
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Io Sono" data-source="post: 342476" data-attributes="member: 6217"><p>3-4 се а на Оскарите мрчеше Крис Рок, што е сосема во ред ама не ќе беше лошо некоја шега да слушневме за филмовите, прозивка на актерите како што е редот итн... Слаб хумор во главно и ништо чудно ова да му се последни Оскари. </p><p></p><p>Инаку да, промени е направат во гласачкото тело за да има "diversity", ќе им дадат на едно 1000 души право на глас, наместо за најдобар филм или актер тие ќе гласаат по боја на кожа и така после ќе се чудиме кога некој актер или режисер кој бил маестрален ќе изгуби зошто бил бел. Мислам ја немам ништо против, Вил Смит, Куба Гудинг Џуниор, Сем Џексон, Џејми Фокс... сите ми се супер актери. Но решението е сосема поинакво, а ова е чиста политика. </p><p></p><p>Ова другото се согласувам, не викам јас дека имаат добар систем на гласање, само ти објаснувам зошто е така. Јас мислам дека лани требаше Интерстелар да победи без никаква конкуренција но не беше ни номиниран, и тоа не ме чуди во академија од 6000 луѓе со просечна старост од 63 години.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Io Sono, post: 342476, member: 6217"] 3-4 се а на Оскарите мрчеше Крис Рок, што е сосема во ред ама не ќе беше лошо некоја шега да слушневме за филмовите, прозивка на актерите како што е редот итн... Слаб хумор во главно и ништо чудно ова да му се последни Оскари. Инаку да, промени е направат во гласачкото тело за да има "diversity", ќе им дадат на едно 1000 души право на глас, наместо за најдобар филм или актер тие ќе гласаат по боја на кожа и така после ќе се чудиме кога некој актер или режисер кој бил маестрален ќе изгуби зошто бил бел. Мислам ја немам ништо против, Вил Смит, Куба Гудинг Џуниор, Сем Џексон, Џејми Фокс... сите ми се супер актери. Но решението е сосема поинакво, а ова е чиста политика. Ова другото се согласувам, не викам јас дека имаат добар систем на гласање, само ти објаснувам зошто е така. Јас мислам дека лани требаше Интерстелар да победи без никаква конкуренција но не беше ни номиниран, и тоа не ме чуди во академија од 6000 луѓе со просечна старост од 63 години. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Оскари 2016
На врв
Bottom