Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Оскари 2016
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 338543" data-attributes="member: 2740"><p>The Revenant, некаде пола саат на почеток додека гледав стварно ми беше досадно. Пола саат приказната не мрдна од мртва точка, се мачев да разберам што се дешава, некако ликовите сите ми личеа еден на друг, не можев да се снајдам, да фатам тек и да почнам да уживам во филмот. Но, следните два саати сосема, ама баш сосема ми го променија мислењето. Дефинитивно сум сигурна 100% дека оваа година оскарот ќе го земе Леонардо, затоа што поштено си го заслужи.</p><p>Ми летнаа два саати како две минути, го изгледав во еден здив, а и покрај тоа што и не сум баш некој фан на авантури овој ми се допадна.</p><p></p><p>После филмов, прочитав некаде дека Мет Дејмон може да го земе оскарот на Лео, па си реков чим овој горе е толку добар, па каков ќе биде тој во улогава. И го гледав одма после тоа. Тоа што го прочитав и што го замислив како би изгледало беше поинтересно од тоа што го видов. Филмот беше ок, а улогата на Мет Дејмон даааааалеку од тоа дека би парирала со оваа погоре. Јас да сум не би го ни номинирала, ама добро тоа сум само јас...</p><p>Се на се два добри филмови што дефинитивно без разлика на се треба да се изгледаат.</p><p></p><p>Друго не ми се фати за око да гледам, ама ќе изгледам деновиве.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 338543, member: 2740"] The Revenant, некаде пола саат на почеток додека гледав стварно ми беше досадно. Пола саат приказната не мрдна од мртва точка, се мачев да разберам што се дешава, некако ликовите сите ми личеа еден на друг, не можев да се снајдам, да фатам тек и да почнам да уживам во филмот. Но, следните два саати сосема, ама баш сосема ми го променија мислењето. Дефинитивно сум сигурна 100% дека оваа година оскарот ќе го земе Леонардо, затоа што поштено си го заслужи. Ми летнаа два саати како две минути, го изгледав во еден здив, а и покрај тоа што и не сум баш некој фан на авантури овој ми се допадна. После филмов, прочитав некаде дека Мет Дејмон може да го земе оскарот на Лео, па си реков чим овој горе е толку добар, па каков ќе биде тој во улогава. И го гледав одма после тоа. Тоа што го прочитав и што го замислив како би изгледало беше поинтересно од тоа што го видов. Филмот беше ок, а улогата на Мет Дејмон даааааалеку од тоа дека би парирала со оваа погоре. Јас да сум не би го ни номинирала, ама добро тоа сум само јас... Се на се два добри филмови што дефинитивно без разлика на се треба да се изгледаат. Друго не ми се фати за око да гледам, ама ќе изгледам деновиве. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Оскари 2016
На врв
Bottom