Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Општа хигиена при секс
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="FallenAngel" data-source="post: 295258" data-attributes="member: 2191"><p>Добро утро Поменче. Те сфаќам целосно. Благодарам што одговори на темата. Не знаев дека не треба да се развиваат дискусии на темиве. Ами ако јас таа која ја отворила темава не се обидам да развијам дискусија вие сите овде дремите и ништо не дискутирате. Си напишувате мислење и за вас темата е завршена. За што почнавте дискусија за цицките со мед. Боже сачувај. Инаку ај да не ја реплицирам Јами на друго место еве [USER=446]@JaMi[/USER] ти во секоја твоја реплика, мислење или коментар на моите постови си најнегативно настроена и ми делиш совети како некоја старамајка. Мене сексот воопшто не ми е во мислите. Посебно не сега кога излегов од една мачна врска и кога имам толку многу други обврски. Сакав пак да и покрај обврските сум активна на форумов. Да не ве заборавам. А темата баш онака ми текна и СЕКОЈА МОЈА ТЕМА ОТВОРЕНА СИ НЕМА ВРСКА СО МОЕТО ЛИЧНО ИСКУСТВО ИЛИ МИСЛЕЊЕ. Само се обидувам да ве разбудам. Да почнете убави и промослени дискусии да започнете. И ете ветувам нема јас да реплицирам никому веќе пошто овде требало да се биде монотон. Да се пиши свое мислење и точка. И многу ми е гајле мене ти каков секс си имала и дали бил запотен дечко ти. Можеше фино лепода напишеш не сакам негихиенски секс а не да ми солиш памет. И темава не е за во играчница. Те сфаќам јас тебе добронамерно само од сабајлечки ваква критика да прочиташ незнам дали пак ќе си пиеш кафенце од убавата ти шољичка и ќе го уживаш денот. Ме касна за срце. Но ок. Го има и копчето игнор</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FallenAngel, post: 295258, member: 2191"] Добро утро Поменче. Те сфаќам целосно. Благодарам што одговори на темата. Не знаев дека не треба да се развиваат дискусии на темиве. Ами ако јас таа која ја отворила темава не се обидам да развијам дискусија вие сите овде дремите и ништо не дискутирате. Си напишувате мислење и за вас темата е завршена. За што почнавте дискусија за цицките со мед. Боже сачувај. Инаку ај да не ја реплицирам Јами на друго место еве [USER=446]@JaMi[/USER] ти во секоја твоја реплика, мислење или коментар на моите постови си најнегативно настроена и ми делиш совети како некоја старамајка. Мене сексот воопшто не ми е во мислите. Посебно не сега кога излегов од една мачна врска и кога имам толку многу други обврски. Сакав пак да и покрај обврските сум активна на форумов. Да не ве заборавам. А темата баш онака ми текна и СЕКОЈА МОЈА ТЕМА ОТВОРЕНА СИ НЕМА ВРСКА СО МОЕТО ЛИЧНО ИСКУСТВО ИЛИ МИСЛЕЊЕ. Само се обидувам да ве разбудам. Да почнете убави и промослени дискусии да започнете. И ете ветувам нема јас да реплицирам никому веќе пошто овде требало да се биде монотон. Да се пиши свое мислење и точка. И многу ми е гајле мене ти каков секс си имала и дали бил запотен дечко ти. Можеше фино лепода напишеш не сакам негихиенски секс а не да ми солиш памет. И темава не е за во играчница. Те сфаќам јас тебе добронамерно само од сабајлечки ваква критика да прочиташ незнам дали пак ќе си пиеш кафенце од убавата ти шољичка и ќе го уживаш денот. Ме касна за срце. Но ок. Го има и копчето игнор [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Општа хигиена при секс
На врв
Bottom